Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi ortada yok, Berk Oktay’a mesaj yağıyor!

Savaşçı dizisi ortada yok, Berk Oktay’a mesaj yağıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Savaşçı dizisi hayranlarının gönlünde bir yara olmaya başladı. Geçen sezon çekilen 3 bölümün yayınlanması ile 5. sezonun başladığını sanan dizi hayranları büyük bir şok yaşamıştı.

Savaşçı dizisinde Berk Oktay ile anlaşma sağlanırken, diğer bazı oyuncularla görüşmelerin devam ettiği bilgisi gelmişti. Çekimlerin daha başlamaması ise izleyiciler açısından son derece rahatsız edici bir durumu ortaya çıkardı.

Limon Film tarafından hazırlıkların yapıldığı ve dizinin devam edeceğine yönelik bilgiler var. Ancak, oyuncuların yaptıkları paylaşımlarda Savaşçı dizisine dair bir iz yok… Berk Oktay da en son vücut çalışmaları yaptığı bir videosunu paylaştı.

Ünlü oyuncunun instagram hesabından yayınladığı videoya ilgi büyük oldu. Birçok hayranı ise Berk Oktay’a Kağan Bozok’u sordu.

Savaşçı dizisinin yerine de Fox TV tarafından Öğretmen dizisi konuldu. Yani geri dönüş o kadar da kolay değil gibi gözüküyor.

Berk Oktay, dizi başlayacakmış gibi formunu koruyor ve bunu da paylaşımı ile gösterdi. Takipçileri ise bir an önce ekranda diziyi görmek istediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Ancak Savaşçı dizisinin yolu biraz uzun gibi gözüküyor…