Ana sayfa Dizi Fragmanları Arıza dizisinden sıra dışı bir fragman geldi!

Arıza dizisinden sıra dışı bir fragman geldi!

tarafından ker_def

Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi, O3 Medya imzasını taşıyan, başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza yarın akşam başlıyor. Dizinin başarılı başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, karakteri Ali Rıza’yı ve “Arıza”da izleyiciyi neler bekliyor… Ayça Ayşin Turan’ın Halide karakteri ile ve farklı imajıyla ekrana döneceği projeden yeni görüntüler yayınladı.

Arıza dizisinin ilk bölümü 13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Hatırlatalım, 4 sezondur ekranda yer alan Savaşçı dizisi de 5. sezona yine yarın akşam başlayacak. İki dizi arasında aksiyon seven izleyicileri ekrana çekme noktasında büyük bir yarış yaşanacak. Arıza dizisinden yeni görüntüler de yapımın farkı açısından ilgi çekici oldu. İşte o sıra dışı fragman:

Taksicilerin telsiz anonsuyla Ali Rıza’nın yola çıktığını duyurduğu yeni tanıtım ilgi çekti. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Tolga Sarıtaş, senaryodan çok etkilendi. Ünlü oyuncu yaptığı açıklama ile beklentileri de bir hayli yükseltti. Sarıtaş, şöyle konuştu:  “Okuduğumda kalbim daha hızlı atmaya başlıyorsa, etkilenmişim demektir. Aşık olmak gibi, gözüne kaşına saçına aşık olmazsın O’na aşık olursun. Senaryo ve hikayeye yaklaşımım bu yönde oluyor ve her şey doğalında gelişiyor. İlk okuyuşta aşk diyebilirim.”

Yeni karakteri Ali Rıza’yı anlatan Tolga Sarıtaş, ”Kendi doğruları olan, onurlu, hayatta en çok ailesine değer veren bir adam Ali Rıza. Ailesini korumak için neredeyse kendinden vazgeçmiş” ifadelerini kullandı.

Güçlü isimleri, nefes kesen hikayesi ile Arıza 13 Eylül Pazar akşamı Show TV’de!