Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisine sürpriz bir isim geliyor! Dengeleri alt üst ederse şaşırmayın!

Arıza dizisine sürpriz bir isim geliyor! Dengeleri alt üst ederse şaşırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Arıza dizisine yeni isimler dahil olmaya başladı. Pazar akşamları yayınlanan dizide aksiyon gittikçe artarken, diziye katılacak yeni karakterlerin de dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı diziye yeni isimler geliyor…

Yeni bölümüyle büyük beğeni toplayan Arıza dizisine kısa bir süre önce Muharrem Özcan’ın Safir ismiyle dahil olacağı öğrenilmişti. Bir ünlü ismin daha diziye katılacağı ortaya çıktı bu kez!

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Nursel Köse de Arıza’nın kadrosuna dahil oluyor! Oyuncunun yapımcı firma ile anlaştığı ifade edilmekte.

Son olarak Star TV’de ekrana gelen ancak pandemi sürecinin araya girmesinden sonra yeni sezonda final yapmasına karar verilen Güvercin dizisinde rol almıştı oyuncu. Sezon başında dizinin final yapmasının ardından da Dilberay’ın hayat hikayesini anlatan film için kamera karşısına geçmişti.

O3 Medya imzalı Arıza dizisinde Nursel Köse’nin kimi oynayacağı henüz belli değil ancak rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile ön plana çıkan bir isim olarak kilit bir karakteri oynayacağı tahmin ediliyor!

Arıza dizisine sürpriz bir isim geliyor! Dengeleri alt üst ederse şaşırmayın! 7

Bu arada Arıza, dün akşam yayınlanan 19. bölümüyle iyi reyting oranları elde ederek pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu. Sosyal medyada ise #HesapGünü etiketi ise 1 saat 30 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

İşte son bölümde yaşananlar:

Burak’ın kendisi için gönderdiği keskin nişancıdan kaçmaya çalışırken yaralanan Ali Rıza’ya, Halide müdahale etti. Halide’nin polikliniğinde tedavisi yapılan Ali Rıza, Fuat’ı aldıklarını söyleyerek büyük haberi de ailesiyle paylaştı. Ailenin sevinç yaşadığı anlarda polisler geldi ve Ali Rıza’yı gözaltına aldı. Olayın arkasında ise Muzaffer’in olduğu ortaya çıktı.

Muzaffer’in ekibi tarafından gözaltına alınan Ali Rıza, bir odaya getirildi. Muzaffer, Ali Rıza’dan Fuat’ı isterken, eğer onu alamazsa Halide’yi alacağını söyleyerek Ali Rıza’yı en hassas noktasından tehdit etti. Ali Rıza, Haşmet ve Halide’ye dokunulmaması şartıyla Fuat’ın yerini Muzaffer’e söyledi. Bunların üzerine Halide’nin hemşiresi Seda’nın Muzaffer’in ofisine gelmesi ise seyircileri şoke etti. Seda’nın Muzaffer için çalıştığı öğrenildi.

HALİDE GÖZALTINA ALINDI!

Muzaffer’in ekibi Ali Rıza’nın söylediği adrese giderek Fuat’ı almak için harekete geçti ancak aradıklarını bulamadılar. Hata yaptığını söylemek için Ali Rıza’yı arayan Muzaffer, Fuat’ın onda olduğunu öğrendi. Ali Rıza’nın Fuat’ı kendisine vermemesi üzerine Muzaffer, Halide’yi gözaltına aldı. Fuat Ersoylu’yu öldürmekle suçlanan Halide, Muzaffer’in ekibi tarafından gözaltına alıntı.