Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya Hande Soral öyle bir sırla geldi ki, hikayenin ortasına bomba düşecek!

Bir Zamanlar Çukurova’ya Hande Soral öyle bir sırla geldi ki, hikayenin ortasına bomba düşecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde heyecan hiç bitmiyor. 80 bölümü geride kalan diziye son olarak katılan isim Hande Soral oldu. 1,5- 2 aydır Adana’da çekimlere katılan oyuncu, stoklu gidildiği için daha geçtiğimiz hafta ekranda izleyici ile buluşabildi. Ancak oyuncu uzun süredir sette çekimlere katılıyordu.

Ümit karakterine hayat veren Hande Soral, şehir dışı bir işi istememesine rağmen teklif Bir Zamanlar Çukurova’dan gelince hayır demek de istemedi. Eşi İsmail Demirci’nin Ordu’da Kuzey Yıldızı setinde olması nedeniyle görüşemediklerinden yakınan Soral, dizide ise konağa bomba gibi düşen bir karakter ile izleyici karşısına çıkıyor. Son bölümde Ümit ile Fikret arasındaki ilişki de ortaya çıkmıştı. Yani Ümit, Çukurova’ya hiç yabancı değil ve gelmesinin altında da büyük bir hedef var.

Ümit Kahraman ile dikkatleri üzerine çeken Hande Soral, “Ümit konağa bomba gibi düşecek diyebilirim” diyerek karakterin tüm denklemi değiştireceğine işaret etti. Dizi TV isimli atv’nin programına açıklamada bulunan Soral, konaktaki herkes ile çatışması olan bir karakterle geldiğini ifade etti.

Oyuncu, “Bir geçmişi olan karakter. Önemli bir sırrı kendisi ile beraber getiriyor. Konaktaki kimsenin bilmediği bir sırrı. Ve bununla büyümüş, çocukluğundan beri bununla yaşamış birisi. Biraz şaşırtacak aslında. Seyircinin de şaşıracağı, konaktaki herkesin de şaşıracağı birisi Ümit” diye konuştu.

Adana’yı eskiden bu yana çok sevdiğini anlatan oyuncu, ne zaman bir şehri çok sevse, orada çalışma şansının kendisine geldiğini ifade etti. Hande Soral, “Ben Adana’yı ilk gördüğümde, Allah’ın ne kadar güzel bir şehir ve nasıl bu güne kadar görmem diye düşündüm, orada çalışmak kısmet oldu” dedi.

Adana’da iyi karşılandığını ifade eden oyuncu, şehrin kendisini çok büyülediğini de sözlerine ekledi.