Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinin bir güzeli daha yeni dizisini buldu!

Arıza dizisinin bir güzeli daha yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Arıza dizisi ne yazık ki final yapan yapımlar kervanına katılmıştı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bitmesinden sonra birçok oyuncuya teklifler geldi.

Ayça Ayşin Turan, Ada Masalı isimli yeni dizide Alp Navruz ile partner oldu. Arıza’dan sonra izleyiciler Turan ile Navruz ikilisinin yeni dizi çifti olmasından çok memnun. Şimdi de Arıza’da avukat Füsun olarak izlediğimiz Dilara Aksüyek’ten yeni dizi haberi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Dilara Aksüyek polisiye dizi Baş Belası ile anlaştı. Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı yeni atv dizisinde Dilara Aksüyek’in de olacağı ortaya çıktı.

Aksüyek, geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda bir projenin olduğunu ama henüz net bir durumun olmadığını söyleyerek ilk işareti vermişti. Dizinin afiş çekimlerine başlandı ve yakında ekip sete çıkarak ilk bölümün çekimlerini gerçekleştirecek.

Baş Belası dizisinin kadrosunda Taner Rumeli, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt,Bülent Düzgünoğlu ve Buçe Buse Kahraman rol alıyor.