Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arıza’nın Ali Rıza’sı Tolga Sarıtaş’ın bu paylaşımından çıkamadık!

Arıza’nın Ali Rıza’sı Tolga Sarıtaş’ın bu paylaşımından çıkamadık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde jön olarak tarif edilen oyuncular arasında Tolga Sarıtaş da sıklıkla anılıyor… Söz dizisinde sergilediği Sarı Komutan lakaplı Yavuz Karasu karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapan oyuncu, Yarım Kalan Aşklar dizisindeki kısa performansının ardından Arıza dizisinde Ali Rıza olarak ekranda yeniden izleyicilerinin karşısına çıktı.

Arıza dizisinde Ayça Ayşin Turan ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, aksiyon sahnelerinde ne kadar ustalaştığını da her bölümde bir kez daha ispat ediyor. Söz dizisinden de tecrübeli olduğu üzere ünlü oyuncu, artık aksiyonun aranılan başrollerinden birisi konumuna geldi.

Ayça Ayşin Turan ile çok iyi uyum da yakalayan Tolga Sarıtaş, hayranları tarafından ilgiyle izleniyor ve Arıza dizisi de Pazar akşamlarına damgasını vuran yapımların başında geliyor.

Sosyal medyada nadiren paylaşımlarda bulunan Tolga Sarıtaş, sempatikliğini ve yakışıklılığını sergilediği pozuyla hayranlarını adeta mest etti. Oyuncunun bu pozuna kısa sürede 250 bine yakın beğeni geldi.

Paylaşımını sadece takip ettikleri için yoruma açık tutan oyuncu, sosyal medyada sıklıkla kullanılan tabir ile, takipçilerine “Paylaşımdan çıkamıyoruz” dedirtti.

Arıza'nın Ali Rıza'sı Tolga Sarıtaş'ın bu paylaşımından çıkamadık! 7