Ana sayfa Dizi Fragmanları Herkes öldüğünü sandı ama Zümrüdüanka dizisine kabus geri döndü!

Herkes öldüğünü sandı ama Zümrüdüanka dizisine kabus geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Zümrüdüanka, ikinci sezonuyla Fox TV ekranında yoluna devam ediyor. Hikayede önemli değişimler yaşanmasına, İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun transfer edilmesine rağmen reytingler bir türlü istenilen seviyede değil.

Bu durumu gözeterek diziye hareket katmak adına yeni bir ünlü isim daha yapıma katıldı. Behram karakterini canlandıracak olan Menderes Samancılar, Güvercin dizisinden sonra bu sefer de Zümrüdüanka’da kendisini gösterecek. Çekimlerin yapıldığı Kapadokya’ya ulaşan usta oyuncu, yakında izleyicilerin karşısına farklı bir karakterle çıkacak.

Herkes öldüğünü sandı ama Zümrüdüanka dizisine kabus geri döndü! 8

Samancılar, “ Zümrüdüanka iyi oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle FOX izleyicisinden büyük ilgi gören başarılı bir dizi. Ben de bu diziye dahil olduğum için çok mutluyum” diyerek ilk sözlerini söyledi. Dizinin hikayesinde ise izleyiciler en çok da Abbas Demirkan karakterine ne olduğunu merak ediyordu.

Selim Bayraktar’ın canlandırdığı Abbas karakterinin diziden ayrıldığı yönündeki değerlendirmeler doğru değil. Karakter yaşıyor ve Selim Bayraktar, soğuk algınlığı yaşadığı için bazı sahneleri kaçırdı. Ancak Abbas Demirkan karakteri izleyicilere sinir etmeye devam edecek.

Herkes öldüğünü sandı ama Zümrüdüanka dizisine kabus geri döndü! 9

Hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkan Abbas, “Öldüm ben” diyerek adeta hortlak misali yeniden dizinin hikayesine döndü. Serhat ise onu buldu ve tehditler savurmaya devam etti.

Zümrüt ile mutlu bir gelecek hayal eden Serhat’ı Deniz’in bırakmaya niyeti yok. Zümrüt ise Serhat ile asla gerçek anlamda kavuşamayacağının telaşını yaşıyor.

İşte Zümrüdüanka dizisinin 14 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 19. bölümünden ilk fragman: