Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir imajıyla şaşırttı! Merve Boluğur, sessizliğe kaçtı!

Hande Doğandemir imajıyla şaşırttı! Merve Boluğur, sessizliğe kaçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu birisi Hande Doğandemir, diğeri ise Merve Boluğur… İkisi de şu sıralarda dizilerde yok. Doğandemir tiyatro ile uğraşıyor, Boluğur ise gezmeye doyamıyor… İki ünlü isim, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarını mest ediyorlar.

Waterproof isimli tiyatro oyununa hazırlanan Hande Doğandemir, yeniden sahnelere çıkacak olmanın heyecanı içinde. Oyuncu pandemi nedeniyle sahnelere ara vermek durumunda kalmıştı. Oyun, 3 Aralık tarihinde izleyicisi ile yeniden buluşacak. Sosyal medyadan özel çekimlerini paylaşan Doğandemir, Farklı tarzı ile büyük ilgi gördü.

Hande Doğandemir imajıyla şaşırttı! Merve Boluğur, sessizliğe kaçtı! 9

Özel çekimlerden çok memnun kaldığını ifade eden oyuncu, “Her karesine bayıldığım en sevdiğim çekimlerden” notuyla fotoğraflarını yayınladı.

Yeni imajı ile hayranlarının da çok beğendikleri ünlü oyuncu, hem sosyal medyadan güzelliğini sergileyen paylaşımları ile hem de tiyatro oyunu için yaptığı prova çalışmaları ile dikkatleri çekti.

Hande Doğandemir imajıyla şaşırttı! Merve Boluğur, sessizliğe kaçtı! 10

Uzun süredir projelerde görmediğiniz ünlü oyuncu Merve Boluğur ise, tatilde bir hayli eğlendi. Ancak oyuncu gezmeyi çok seviyor ve hayranlarına da gittiği her yerden yaptığı paylaşımlarla farklı pozlarını gösteriyor.

Merve Boluğur, “Sessizliğin tadını çıkar” notuyla aşağıdaki pozunu yayınladı. Boluğur, gürültüden ve hayatın sorunlarından kaçarak sessizliğin hüküm sürdüğü yeşillikler arasında bir tatil yapıyor.

Hande Doğandemir imajıyla şaşırttı! Merve Boluğur, sessizliğe kaçtı! 11