Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı hayranları dikkat, yeni bölüm öncesi değişiklik yapıldı!

Sen Çal Kapımı hayranları dikkat, yeni bölüm öncesi değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı gün değiştirdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 18 bölümü yayınlandı. 19. bölümden itibaren ise artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak.

Fox TV, hafta içinde herkesi şaşırtan bir karar alarak Zümrüdüanka ile Sen Çal Kapımı dizilerinin yerini değiştirdi. Zümrüdüanka, Çarşamba günü çok güçlü yapımların yer aldığı ateş hattına düştü. Zaten cumartesi reytingleri bile iyi olmayan dizi için zorlu haftalar başladı.

Sen Çal Kapımı ise Cumartesi akşamları daha dişine göre rakiplerle reyting mücadelesi yapacak. 19.bölüm de 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Dizi hayranlarının dikkat etmesi gereken bir detay var. Genellikle yapımların yeni bölümlerinin öncesinde özet yayınlanır. Yani bir önceki haftadan hatırlatma yapılır.

Ancak Sen Çal Kapımı dizisinin 19. bölümü öncesinde böyle bir uygulama olmayacak. Fox TV’den yayınlanan fragmanlarda Özetsiz Yeni Bölüm ibaresi dikkat çekiyor.

Bu da demek oluyor ki, saat tam 20.00’de Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü başlayacak.

Peki dizinin 19.bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Eda ve Serkan’ın son tartışmaları, Eda’nın Serkan’a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitti. Serkan, Eda’nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın, bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye mahkum hissediyor kendini. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünüyor. Eda’ya gizemli bir adamdan gelen çiçek işin tuzu biberi oluyor.

Seneler önceki kazayı, Eda’nın anne ve babasının ölümünün arkasında yatan ismi konuşmak, ona anlatmak üzere Eda’nın peşine düşüyor.

Serkan’ın Eda’ya anlatmak istedikleri yeterince zor, onları nasıl öğrendiği de önemli. Serkan baş başa kalabilecekleri, uzun uzun konuşabilecekleri bir ortam yaratmak istiyor, kimsenin onları rahatsız etmeyeceği. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı, Serkan’ın evine Selin’in gelişiyle Eda’yı kötü bir sürpriz bekliyor. Gerçeği öğrenen Eda ne karar verecek? Aşk her şeyin üstesinden gelecek mi?