Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 507. Bölüm Özeti İzle

Arka Sokaklar 507. Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

1 Mart 2018 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 507. yeni bölümünde Mesut ve ekip, Derman’a ulaşıyor! Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin son bölümünün özetini videodan izleyebilirsiniz.

Derman, büyük acılara sebep olduktan sonra kayıplara karışıyor. Mesut, Umut Bebeğin intikamını almak için tek başına Derman’ın peşine düşüyor. Mesut’un ekipten ayrı hareket etmesi Hem Rıza Babayı, hem de Engin Müdürü çileden çıkarıyor. Derman ise, uyuşturucu satıcısı Muhip’in yanında saklanmaktadır. Mesut, Muhip’in söz sahibi olduğu Kemerli Mahallesine tek başına dalıyor. Ekibin gelmesi ile mahalle sorunsuz ele geçiriliyor; fakat, ne Derman, ne de Muhip mahallede yoktur. Mesut, bu olay sonrası Engin Müdür tarafından açığa alınıyor.

Muhip, Derman’ı bir başka eve yerleştirerek korumaya devam eder. Ekip ise, Muhip’i ele geçirdikten sonra Derman’ın saklandığı yeri öğrenir. Hüsnü’ye bu haber geldiği sırada açığa alınan Mesut da yanındadır. Ekip, Derman’ın bulunduğu eve baskın yapar. Balkondan kaçan Derman, Mesut ile karşı karşıya kalır…