Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi 16 yıl sonra uyguladığı taktik ile hem zirveye çıkıyor hem de ders veriyor!

Arka Sokaklar dizisi 16 yıl sonra uyguladığı taktik ile hem zirveye çıkıyor hem de ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde son dönemde yaşayan ciddi heyecan artışının altında senaryo oyunları bulunuyor. Dizinin hayranlarını ekrana çekmek için daha önceki yıllarda da hikayede birçok farklı yöntem uygulanmıştı.

Son dönemde ise üst üste ölüm ve ayrılık ihtimalleri üzerine yapılan bölümler, izleyicilerin projeye yeniden sarılmasını sağladı. 16 sezondur devam eden dizinin 614. bölümü 11 Şubat Cuma akşamı yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde yine reyting birinciliği elde edildi.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide son dönemde hep aynı taktik uygulanıyor ve her seferinde de izleyicilerin heyecanı artırılarak, ekrana çekilmesi sağlanıyor.

Arka Sokaklar dizisi 16 yıl sonra uyguladığı taktik ile hem zirveye çıkıyor hem de ders veriyor! 8

İlk önce Rıza Baba karakterine düzenlenen suikast ve bu karakterin ayrılma ihtimali üzerinden senaryo düzenlemesi yapıldı. Tabii ki Rıza Baba karakterinin diziden ayrılması gibi bir durum gerçekleşmeyecekti ve herkes de bunu biliyordu. Ancak “ya olursa” diyen birçok izleyici bu heyecana ortak oldu.

Benzer bir durum geçtiğimiz bölümde İlker İnanoğlu’nun canlandırdığı Engin karakteri üzerinden sergiledi. Engin’in de öldürüldüğü düşüncesi fragmanlar ile izleyicilere inandırıldı ama hikayede gerçek çok farklı çıktı.

Arka Sokaklar dizisi 16 yıl sonra uyguladığı taktik ile hem zirveye çıkıyor hem de ders veriyor! 9

Ne Zafer Ergin ne de İlker İnanoğlu diziden ayrılmadı ama bu süreçte Arka Sokaklar kendi izleyicisini ekrana çekmeyi başardı ve üst üste reyting birincilikleri elde edildi.

Arka Sokaklar dizisinin hikayesinde yapılan bu tür durumlar izleyicilerin de ilgisini artırmasını sağlıyor ve dizi 16 yıllık süreç sonunda bile diğer yapımlara ders vermeye devam ediyor.