Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türkiye’de tutmayan Bay Yanlış, İspanya’da rekor kırdı!

Türkiye’de tutmayan Bay Yanlış, İspanya’da rekor kırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – özge Gürel ve Can Yaman, ekran partnerleri olarak ilk kez Dolunay dizisinde bir araya gelmişlerdi. İkili, bu dizi ile çok beğenildiler ve birbirlerine de uyumları açısından çok yakıştırıldılar. Yaman ve Gürel, aradan geçen bir kaç yılın ardından bu kez Bay Yanlış isimli yazlık dizide tekrar buluştular.

Erkenci Kuş dizisinin rüzgarı hala esmeye devam ederken Can Yaman, Özge Gürel ile yine bir romantik komedi dizisiyle ekrana geldi. Dolunay dizisinden sonra Erkenci Kuş’ta oynamıştı ve aradan geçen bir kaç aylık sürede sıkı bir spor ve diyet ile bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Erkenci Kuş’ta kaslı, uzun saçlı, cool imajı ile büyük beğeni toplayan Can Yaman, Bay Yanlış dizisine de aynı etkiyle başladı.

Fakat izleyici, Erkenci Kuş gibi Bay Yanlış dizisine fazla pirim vermedi. Fox TV’de ekrana gelen ve Gold Film imzalı olan Bay Yanlış dizisi, Haziran ayından Ekim ayına kadar ekranda 14 bölüm yer alabildi. Kanal, düşen reytingler nedeniyle sezonda diziyi devam ettirmedi.

Dizinin final bölümü daha yayınlanmadan Can Yaman, soluğu İtalya’da aldı. Bir dizi anlaşmaya imza attı. Marka yüzü oldu, reklam filminde oynadı, dizi anlaşması imzaladı. O günden beri de İtalya’da bulunuyor.

Bir süre önce Disney Plus ile bir anlaşma imzaladığı ve Türkiye’ye dönerek bir yapımda rol alacağı konuşuldu. Özge Gürel ise şu anda ekranda yok.

Türkiye'de tutmayan Bay Yanlış, İspanya'da rekor kırdı! 32

İkilinin 14 bölüm süren dizisi Türkiye’de tutmadı ama başka ülkelere satıldı. Sadece 14 bölümlük bir dizi olarak ilginç başarı örnekleri de getiriyor ülkeye!

Son haber İspanya’dan geldi. Bay Yanlış dizisi, bir süre önce İspanya’da yayınlanmaya başladı. El Hombre Equivocado ismiyle ekrana gelen dizi, bu haftaki bölümüyle tarihi bir rekor kırdı ve 320 bin izleyiciye ulaşarak yüzde 2,4 pay aldı.

Daha önce Dolunay dizisinde rol alan ve çok başarılı reyting sonuçları alan Can Yaman ve Özge Gürel 2020 yılında bu kez Bay Yanlış dizisi için bir araya gelmişti. Aslı ve Banu Zengin tarafından kaleme alınan dizi reytinglerden çok iyi sonuç alamayınca 14. bölümde ekranlara veda etmişti.

Bay Yanlış dizisinin hikayesi şöyleydi:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir.
Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.
Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içinde birbirine aşık olur.