Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek? İddialar çok, gerçekler flu!

Arka Sokaklar dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek? İddialar çok, gerçekler flu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 16 sezon boyunca sürekli başarıya alıştırdığı için, 17. sezonda yaşanan reyting düşüşü ve ardından çekimlere ara verilmesi çok dikkat çekici bir durum oluşturdu. Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un ayrılması ile birlikte, diziye olan ilginin düşüşü arasında bir paralellik kurmak da mümkün. Zira Mesut karakteri birçok kişi için diziyi izleme sebebiydi.

Arka Sokaklar’ın daha önce çok sayıda birincilik almasına ve milyonları ekrana toplamasına alışkın olanlar, şimdi yaşanan süreçten büyük rahatsızlık duyuyor. Dizinin ödeme sorunları nedeniyle Kanal D ile yaşanan sıkıntılardan ara verdiğine yönelik iddialar var.

Ödeme konusundaki sorunlardan oyuncuların da artık bıktığı yönünde de iddialar var. 45 gün boyunca bir dizinin çekilemeyecek olmasını yapımcının sağlık durumuna bağlama gibi bir gerekçe ortaya atıldı ki, bu durum da normal bir süreç yaşanmadığına işaret ediyor.

Arka Sokaklar dizisi bitti mi, devam mı edecek gibi sorulara şimdi de kanal mı değiştirecek, şeklinde bir soru eklendi. Dizinin kanal değiştirme ihtimalinin olmadığını da başrolde yer alan ve yapımcı konumundaki İlker İnanoğlu duyurdu.

Arka Sokaklar dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek? İddialar çok, gerçekler flu! 7

Erler Film’in sahibi olan Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle diziye 45 gün ara verildiği ifade edilmişti ve duayen yapımcıdan iyi haberler geldi. İlker İnanoğlu, “Babam kalçasını kırdı ve hastanedeydi. Şimdi eve çıktı, iyiye doğru gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Arka Sokaklar dizisi için de İlker İnanoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığı ile uğraşıyorduk. Şimdi yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz.”

Arka Sokaklar dizisinin Kanal D yerine atv’de devam edeceği şeklinde yansıyan iddiaları da yalanlayan İlker İnanoğlu, projeye devam etme niyetinde olduklarını özellikle belirtiyor.

Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle çekimlerine ara verildiği bilgisi paylaşılıyor olsa da Arka Sokaklar dizisi hayranlarının içi rahat değil. Dizinin düşen reytingleri ve ortaya atılan ödeme sorunlarının daha önce de gündeme gelmesi gibi konular, dizinin devam etmeme ihtimalini de akla getiriyor.

Arka Sokaklar için şu anda ortaya atılan iddiaların hiçbirisi gerçek değil. Ama dizinin yapımcısı ve oyuncuları devam etme kararlılığını sergiliyor. Tabii ki Kanal D’nin bu noktada nasıl bir duruşunun olduğu konusunda ise net bir durum yok.

Arka Sokaklar’ın akıbeti Aralık ayı içinde netleşecek gibi gözüküyor.