Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı’nın erken finaline üzülmemesi için bir neden var!

Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı’nın erken finaline üzülmemesi için bir neden var!

tarafından ker_def

Kusursuz Kiracı isimli diziyle yeni sezonun başlarında izleyicilerle buluşan Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ile de başarılı bir partnerlik süreci yaşadı. Dizi kısa sürdü, çünkü reytingler düşük geldi. Birçok oyuncu yer aldıkları ve büyük emek verdikleri yapımların kısa sürede değersizleştirilmesinden rahatsızlık duyar.

Dilan Çiçek Deniz de bu duyguyu eminiz hissetmiştir, ancak Kusursuz Kiracı dışında başka bir alanda daha önemli işler yapan genç oyuncu, dizinin erkan finaline çok da üzülmüş olmamalı.

Amadeus isimli tiyatro oyununda Özlem Öçalmaz’ın hamile olması sonrasında yerini Dilan Çiçek Deniz aldı. Tiyatro deneyimi ile son dönemde dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Constanze karakterini de özümsedi.

Dizilerden sonra şimdi de tiyatro için emek veren oyuncu, halinden çok memnun ve sahnede geçen her saniyenin de kıymetini bildiğini söyledi.

Dilan Çiçek Deniz'in Kusursuz Kiracı'nın erken finaline üzülmemesi için bir neden var! 7

Dilan Çiçek Deniz, ““Özlediğim biri gibi. Çok özlediğim hem de. Sahnede oldukça varoluşumu kutladığımı hissediyorum ve her anı özümsemeye çalışıyorum. Her bir saniye çok değerli. Her saniye nefes aldığımı hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer ile birlikte oyunun başrolünde yer alan Dilan Çiçek Deniz, izleyiciler tarafından da benimsendi. Tüm biletleri satılan oyun, tiyatroseverlerin büyük ilgisini çekiyor.

Toplam 70 kişinin emek verdiği bu Amadeus oyunu sayesinde Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı dizisindeki başarısızlığı atlatması da kolay oldu.