Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını ile patlama yapan Mert Ramazan Demir, rol arkadaşıyla ayrılmaz bir ikili oldu!

Yalı Çapkını ile patlama yapan Mert Ramazan Demir, rol arkadaşıyla ayrılmaz bir ikili oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir hem performansı hem de karizması ile bir hayli konuşulan bir isim haline geldi. Afra Saraçoğlu ile de çok iyi bir partnerlik süreci yürüten oyuncu, ayrıca Şahmaran isimli dizi projesinin de önemli isimlerinden birisi.

20 Ocak’ta Netflix’te yayınlanacak olan Şahmaran dizisini Mert Ramazan Demir hayranları da heyecanla bekliyor. Hem Serenay Sarıkaya hem de Burak Deniz ile çok iyi bir arkadaşlık kuran, Mert Ramazan Demir, elde edilen büyük başarının da şaşkınlığı içinde.

Yalı Çapkını dizisinin bu kadar büyük bir başarı elde etmesine şaşırdığını ve bu kadar büyük etki yapacağını beklemediğini söyleyen Mert Ramazan Demir’in dert ortağı olan hem sette hem de özel yaşamında ayrılmadığı isimlerin başında Ersin Arıcı geliyor.

Yalı Çapkını ile patlama yapan Mert Ramazan Demir, rol arkadaşıyla ayrılmaz bir ikili oldu! 8

Yalı Çapkını dizisinde Abidin karakterini canlandıran Ersin Arıcı, sette çok iyi bir ortam oluşturduğu Mert Ramazan Demir’in özel hayatında da en yakınındaki kişilerden birisi.

Ersin Arıcı, “Sıkılmıyoruz, eğleniyoruz” diyerek de arkadaşı ile iyi bir iletişim içinde olduklarını belirtti. Kal isimli sinema filminde de rol alan Ersin Arıcı’nın filmin başrolündeki Burak Deniz ile de yakın bir arkadaşlığı bulunuyor.

Arıcı, Kal isimli sinema filminde Burak Deniz’in canlandırdığı Semih karakterinin arkadaşı Nazım olarak yer alıyor. Ersin Arıcı, “Burak da eğlenceli bir adam, zaten hepimiz birbirimize benziyoruz. Onun için de böyle tatlı işler çıkıyor” diye konuştu.

Yalı Çapkını ile patlama yapan Mert Ramazan Demir, rol arkadaşıyla ayrılmaz bir ikili oldu! 9

Kötü bir arkadaş karakterini canlandıran Ersin Arıcı, bunu hayatın içinden bir gerçeklik olarak değerlendirdi. Oyuncu, “Aslında kötü arkadaşı canlandırıyor muyum, bilmiyorum. Hayatın içinden birisini canlandırıyorum. Hepimizin öyle şeyleri var” dedi.

Ne yazılır ise onu oynadığını anlatan oyuncu, senaryoya hizmet ettiğini ifade etti. Kal filminde çok beğenilen Ersin Arıcı, Yalı Çapkını dizi projesinde etkili bir performans ortaya koyuyor ve ayrıca da tiyatroda oyunlar sahnelemeyi sürdürüyor.