Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde üst üste açıklamalar kafa karışıklığını gidermeye yetmedi!

Arka Sokaklar dizisinde üst üste açıklamalar kafa karışıklığını gidermeye yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının fenomen Kanal D dizisi Arka Sokaklar, ne yazık ki 17. sezonunda önemli sorunlar yaşıyor. Dizinin ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, sosyal medyada ortaya çıkan bazı iddialar ve sonrasında yaşanan dizinin çekimlerinin durması ile ilgili üst üste açıklamalar da yapıldı.

Yeni sezonda Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasının etkisi mi bilinmez ama, Arka Sokaklar eskiden olduğu gibi izleyici desteğini arkasında yeterince göremedi. Dizinin reytinglerine bakıldığı zaman tüm kişiler kategorisinde geçitiğimiz sezonlarda çok iyi neticeler alınıyor ve birincilikler elde ediliyordu. Ancak bu sezon işler değişti.

Arka Sokaklar dizisi için ortalamaya yakın reytingler tüm kişiler kategorisinde elde edildi ama diğer AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük oranlar oluştu. Yani, eski gücü artık eskide kalmıştı. Arka Sokaklar izleyicilerinin bir bölümünü kaybetti.

Geçtiğimiz gün başrolde yer alan Zafer Ergin, diziye ara verildiğini belirten bir açıklama yapmış ve bu durum kafaları karıştırmıştı. Arka Sokaklar’ın sosyal medya hesaplarından da yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle dizinin çekimlerine 45 gün ara verildiği bilgisi paylaşıldı.

Benzer bir açıklama Kanal D’nin internet sitesi aracılığı ile de yapıldı. Son duruma göre, dizinin 638. bölümü 18 Kasım Cuma günü yayınlanacak ve sonrasında 45 günlük ara verilecek. Tabii ki verilecek bu aradan sonra dizinin çekimleri devam edecek mi, işte bu sorunun yanıtı dayok.

Ayrıca yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları olarak gösterilen durum gerçekleri yansıtıyor mu? Sosyal medyadaki iddialar, Kanal D’nin ödemelerini geciktirdiği ve bu nedenle büyük rahatsızlık yaşandığı şeklinde. Tabii ki 17 sezondur ekranda yer alan bir dizi ile ilgili bu tür sorunlar yaşanması normal ama normal olmayan, reytinglerin düşmesi sonucunda bu sezon Arka Sokaklar’ın eski gücünde olmadığı gerçeği.

Arka Sokaklar dizisine verilecek 45 günlük ara yıl başına denk geliyor. Genelde televizyon kanalları yılın ilk 3 haftasında dizi yayınlamak istemeyebilir. Bu durumda da Arka Sokaklar’ın geri dönüşü Ocak ayının üçüncü haftasını bulabilir. Bu da 2 aya yakın bir ara verileceği anlamına geliyor.