Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi ile ilgili ilginç gelişme! Uyarlamanın uyarlaması çekiliyor!

Sadakatsiz dizisi ile ilgili ilginç gelişme! Uyarlamanın uyarlaması çekiliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2020-2022 yılları arasında 2 sezon olarak ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi, ekranın dikkat çeken ve sarsıcı bir hikayesi olarak televizyon tarihimize geçti! Medyapım ile Mednova imzalı dizi ile ilgili son dönemde yaşanan bir gelişme dikkatleri çekti!

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaryosu ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk, 2. sezondan sonra ise Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici’nin yazdıkları Sadakatsiz, izleyenlere ekran başında büyük heyecan yaşatan bir dizi oldu.

Başrollerinde Cansu Dere, Melisa Sözen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi, BBC’nin Bafta ödüllü Dr. Foster dizisinden uyarlanmıştı. Ancak ilginç bir gelişme ile uyarlama dizinin Arap uyarlamasının çekilmekte olduğu ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisi ile ilgili ilginç gelişme! Uyarlamanın uyarlaması çekiliyor! 9

Türkiye’de çok sevilen ve reytingleriyle de Kanal D’nin dikkat çeken yapımlarından birisi olan Sadakatsiz’in Arap versiyonunun çekildiğini ilk olarak Sina Koloğlu duyurdu. TV eleştirmeni ve köşe yazarı Sina Koloğlu, Med Yapım ve Ay Yapım’ın, MBC Group ile ortaklığının açıklanmasının ardından Türk dizilerinin Arap uyarlaması konusunda daha hızlı bir süreç yaşandığını belirtiyor.

İlk olarak yine Türk televizyonlarının çok konuşulan bir dizisi olan Güllerin Savaşı’nın Arap uyarlamasının çekildiğini ve ardından da Sadakatsiz dizisinin uyarlamasının çekilmeye başlandığını aktardı Sina Koloğlu.

Sadakatsiz dizisi ile ilgili ilginç gelişme! Uyarlamanın uyarlaması çekiliyor! 10

Arap uyarlaması ikinci dizi olarak Sadakatsiz’in çekimlerinin öncelikle İstanbul’daki başladığını duyurdu Sina Koloğlu. Yılbaşından hemen sonra da Beyrut çekimlerinin başlayacağı ifade ediliyor.

Sadakatsiz dizisinin Arap uyarlamasında bölgenin beğenilen oyuncuları Sulaf mimar, Qays Sheikh Najib, Maram Ali’nin rol aldıklarını duyuran Sina Koloğlu, dizinin yönetmenliğini ise Ender Emir’in yaptığını belirtmekte.

90 bölüm ve her bölümü 42 dakika olarak çekilecek olan dizinin Arap versiyonunda bir sansür uygulanıp uygulanmayacağı da ayrıca merak konusu oldu. Sina Koloğlu, bu soruyu da yönelttiğini belirterek “Çok katı bir muhafazakarlık yok. Örneğin Sadakatsiz dizisi neredeyse bire bir bizde oynadığı şekilde aynı” yanıtını aldığını belirtmekte.

Sadakatsiz dizisi ile ilgili ilginç gelişme! Uyarlamanın uyarlaması çekiliyor! 11

Bu arada hem Sadakatsiz hem de çekimleri biten Güllerin Savaşı dizilerinin Arap versiyonlarının MBC’nin Mena bölgesindeki en önemli dijital platformu Shahid’te yayınlanacağını da vurguluyor Sina Koloğlu.

Bir başka bilgiyi de paylaşan Sina Koloğlu, yakında Yasak Elma dizisinin de Arap uyarlamasının çekileceğinin konuşulduğunu belirtmekte. Arka arkaya pek çok dizinin geleceğini de ayrıca not düşüyor…