Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde yürek yakan Halit Ayar cinayeti canlandırıldı

Arka Sokaklar dizisinde yürek yakan Halit Ayar cinayeti canlandırıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14. sezonuyla ekranda yer almaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde zaman zaman gündeme gelen olaylarla ilgili canlandırmalar yaptığı biliniyor.

Dizinin 11 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 526. bölümündeki bir sahnedeki canlandırmanın, Eylül ayında 23 yaşında öldürülen İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Halit Ayar cinayetine benzerliği dikkat çekti.

Halit Ayar, Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde Tünel tramvay durağında kendisinden para isteyen şahıslara olumsuz yanıt vermesi sonucu bıçaklanarak öldürülmüştü.

Arka Sokaklar dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde kendisinden para isteyen sokak çocuğuna para vermeyen Tunç’un arkadaşı, durakta beklerken tinerci birisi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak ölüyor.

Halit Ayar cinayetinin oluş biçimi ile benzerlik taşıyan bu sahneyi videodan izleyebilirsiniz:

Tunç ve çocukluk arkadaşı eve gitmek için otobüs durağındadırlar. Bu sırada yanlarına sokakta yaşayan çocuklar gelir. Başlarındaki genç tiner çekiyordur. Tunçlara yaklaşan genç diğer çocuklara neden para vermediklerini sorgular. Tunç’un arkadaşı para vermek yerine onlara yemek ısmarlamayı teklif eder.

Tinerci gencin tek istediği para olduğu için cebinden bıçağını çıkartır. Aralarında bir boğuşma yaşanır. Bu olay ekibimize anında düşer. Ali’ye gelen telefonda Tunç’a bir şey olmuştur. Olay yerine gelen Mesut ise, gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşar…