Ana sayfa Dizi Haberleri Şevket Çoruh, Arka Sokaklar hayranlarını çok şaşırtacak!

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar hayranlarını çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, uzun yıllar başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar isimli dizi projesinden önceki sezon ayrılmıştı. 2022 yılında yaşanan bu ayrılık dizinin hayranlarını derinden etkiledi. Mesut Komiser karakteri ile uzun yıllar yer aldığı projeden çıkmasının ardından ünlü oyuncunun tiyatro faaliyetlerine ağırlık verdiğini gördük.

Sıcak Kafa isimli Netflix dizisinde rol alan, ayrıca Çakallarla Dans 6 filminde de yine hayranlarını memnun eden Şevket Çoruh, 2023 yılında ise kısa süren Tetikçinin Oğlu isimli dizide çok farklı bir karakter ile ekranlarda yer almıştı.

Yaklaşık 1 yıllık ayrılığın ardından Şevket Çoruh yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Fox TV’nin ismini Now olarak değiştirdiğini izleyiciler biliyor. Now isimli kanalda Korkma Ben Yanındayım isimli yeni dizinin başrol erkek oyuncusu Şevket Çoruh oldu.

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar hayranlarını çok şaşırtacak! 7

Şevket Çoruh eski eşi ve kızının annesi olan Günay Karacaoğlu ile yeni dizinin başrolünde buluşmuş oldu. Bu noktada da dizinin izleyiciler açısından büyük bir sürpriz olacağını belirtelim.

Şevket Çoruh’u yıllarca televizyon ekranında Mesut Komiser olarak izleyen hayranları, yeni dizi projesinde Selahattin karakterine alışmaya çalışacak. Aile babası Selahattin karakterinde kızı İnci’nin doktor olması için büyük mücadele veren bir karakteri canlandıracak olan Şevket Çoruh, izleyicilere farklı duygular yaşatacak gibi gözüküyor.