Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisi uzun bir aradan sonra yeniden reyting birincisi oldu

Arka Sokaklar dizisi uzun bir aradan sonra yeniden reyting birincisi oldu

tarafından ker_def

Fenomen dizi Arka Sokaklar, şaşırtmaya devam ediyor. Kadroya yeni katılan oyuncuları ile heyecan ve aksiyonun hiç düşmediği dizi, total grupta en çok izlenen yapım oldu ve gecenin en çok konuşulan bölümleri arasında yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerinin yeni bölümlerinin olmaması nedeniyle Arka Sokaklar dizisi daha önceki haftalara göre çok daha yüksek reytingler elde etti.

18. sezonu devam eden dizi uzun yıllar Cuma akşamları birincilikler elde eden bir yapımdı. Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizileri bu durumu bozarken, her iki projenin de yeni bölümünün olmadığı bir Cuma akşamı Arka Sokaklar’ın tüm kişiler kategorisinde birinci olması dikkatlerden kaçmadı.

Hüsnü Çoban ne yapacak?

18 yıldır ekrana gelen ve izleyicinin gönlünde taht kuran diziye bu hafta Hüsnü Çoban’ın üzerine atılan bir iftiradan sonra emekliliğini istemesi ve gündüz kuşağındaki bir programda ‘güvenlik danışmanı’ olarak başlaması damga vuruyor.

Çözülmesi zor olan bir cinayeti aydınlatarak, şöhret olan Hüsnü Komiser’in polisliğe geri dönüp dönmeyeceği izleyicide merak uyandırdı.

Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar, Kanal D’de her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.