Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinden Şevket Çoruh’un ayrılığı reytinglere çok kötü yansıdı!

Arka Sokaklar dizisinden Şevket Çoruh’un ayrılığı reytinglere çok kötü yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde 17. yeni sezon 14 Ekim Cuma günü yayınlanan 633. bölüm ile başladı. Dizinin ekibinden son 2 sezondur üst üste ayrılıklar yaşandı, ancak bunların hiçbirisi izleyicileri Şevket Çoruh’un ayrılığı kadar derinden etkilemedi.

Yüsra Geyik, Emre Bay, Merve Oflaz, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü gibi oyuncular birbiri ardına diziye veda ederken, 17. sezon başlamadan önce Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un diziye veda ettiğinin ortaya çıkması tüm hayranları üzdü.

Gözler de dizinin 17. sezonunda nasıl bir reyting başlangıcı yapacağına çevrildi. Bu zamana kadar her dönem yenilenmeyi ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde ortalama reytingler elde ederek, hala geniş bir hayran kitlesine sahip olduğunu gösterdi.

Ancak geçtiğimiz sezonlarda elde edilen reytinglere bakıldığı zaman tüm kişiler kategorisinde elde edilen ortalama reytinglerin, önceki sezonların çok gerisinde olduğu gerçeği de ortada duruyor.

Arka Sokaklar dizisinden Şevket Çoruh'un ayrılığı reytinglere çok kötü yansıdı! 7

Şevket Çoruh’un ayrılığının dizinin hayranlarının bir bölümünü etkilediği ve on yedinci sezon başlangıcının da eski günlerde olduğu kadar iyi olmadığı gözüküyor.

AB ve ABC1 kategorilerinde ise durum daha da kötü. Çok düşük gelen reytingler ile birlikte Arka Sokaklar’ın sadece tek bir izleyici grubunda etkisinin devam ettiği anlaşılıyor.

Dizinin on yedince sezonunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’dan oluşan kadrosu ile yine geniş bir izleyici kitlesini etkilediği de gözüküyor.

Arka Sokaklar dizisinin 634. yeni bölümü 21 Ekim Cuma günü yayınlanacak ve reyting sonuçları yine büyük merakla beklenecek.