Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin hikaye bütünlüğü ve Akın Akınözü faktörü başarının anahtarı olacak!

Tuzak dizisinin hikaye bütünlüğü ve Akın Akınözü faktörü başarının anahtarı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında, etkileyici ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeye hazırlanan Tuzak isimli yeni dizinin özgün bir hikayesi bulunuyor. Yeni bir anlatım tarzını ekrana taşıma iddiasında bulunan Tuzak dizisi ekibi, başrolde yer alan Akın Akınözü’nün son yılların en popüler erkek oyuncularından birisi olmasının avantajını da kullanacak.

Fragmanları yayınlandıkça izleyicilerin daha da çok ilgisini çeken dizide Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimler de başrolde buluştu. Bir intikam hikayesi olan dizi Avukat Umut karakterinin, zengin bir aileden intikam almasına dayanıyor. Ancak bu zengin ailenin kızı ile Umut arasında yaşanacaklar da olayların seyrini bir hayli değiştirecek.

Tuzak dizisi güçlü ve iyi bir anlatım tarzı ile ekrana yansır ise Çarşamba rekabetinde fark yaratabilir. Akın Akınözü’nün dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının heyecanla beklediği Tuzak, izleyicilerin desteğini her alanda hissedecektir.

Akın Akınözü ve Bensu Soral partnerliğinin etkileyici olabileceğini fragmanlar ile gözlemleyen izleyiciler, Tuzak dizisinin yeni bir başarı hikayesi olmasını bekliyor.

Dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaparken, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu yapacak.

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen dizinin konusu ise: Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir.

Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..

“Tuzak” 19 Ekim Çarşamba günü TV8’de ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.