Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin birinciliği değişmedi, reytingleri düştü!

Arka Sokaklar dizisinin birinciliği değişmedi, reytingleri düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Arka Sokaklar, dün akşam yayınlanan 591. bölümü ile birlikte 15.sezonuna devam etti. 18 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 594. bölüm ile birlikte sezon finali yapacak olan dizi, yine birincilik elde etti.

Dün akşam yayınlanan bölümüyle tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım olmayı başaran Arka Sokaklar’ın reytinglerindeki düşüş ise dikkatlerden kaçmıyor. Birincilik gelse bile geçtiğimiz haftalara oranla düşen reytingler özellikle AB grubunda oldukça düşük sonuçlar getirdi. ABC1 grubunda günü 3. sırada tamamlayan dizi, AB grubunda ise 7. sırada yer alabildi.

15.sezonunda bile tüm kişiler kategorisinde birinci olabilmek bir dizi için müthiş bir başarı olarak görülüyor. Ancak reytinglerin düşmekte olduğu gerçeğini de gözden kaçırmamak lazım.

Dizinin 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 594. bölümünde neler yaşanacağına dair detaylar da ortaya çıkıyor. Ali ile Pınar arasındaki boşanma krizinin yaşanacağı yeni bölümde ayrıca Savcı Faruk, ekibi rahatsız etmeye devam ediyor

Savcı Faruk, Giray’ın öldürülme dosyasında Zeliş’i sorguluyor. Başak’ın ısrarlarına rağmen Zeliş ifade vermeyi kabul ediyor. Faruk, Rıza Babanın da olduğu bir anda Hüsnü ve diğerlerini bu olay yüzünden suçluyor. Hüsnü tüm suçu kabul ediyor. Bu sırada düzenlenen bir operasyon, Savcı Faruk’un talimatıyla iptal edilmeye çalışılınca ekip kendi inisiyatifini kullanmak zorunda kalıyor.

Başka bir operasyonda ise Cemal, deşifre oluyor. Aycan’ı yakalamak için gittiği mezarlıkta kendisine komplo kuran kız tarafından ifşa ediliyor. Ekip minibüsünde bu durum tedirginlikle karşılanıyor. Ekip, eli kolu bağlı Cemal’in kurtulmasını bekliyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma günü saat 20.00’da Kanal D’de!