Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisi 27. yeni bölümde Hayriye farkından olmadan kalp kırdı, onarmak zor olacak!

Kirli Sepeti dizisi 27. yeni bölümde Hayriye farkından olmadan kalp kırdı, onarmak zor olacak!

tarafından ker_def

Kirli Sepeti dizisi pazar akşamları Now televizyon kanalında yayınlanıyor ve güçlü reytingleri ile dikkatleri çekiyor. Sezon başından bu yana Pazar akşamları Yargı ile Teşkilat projelerinin karşısında rekabet edebilen bir yapım olarak Kirli Sepeti, takdir edilmeyi hak ediyor.

Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Ayça Bingöl, Serkay Tütünca, Bestemsu Özdemir, Halil İbrahim Ceyhan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde 26 bölüm geride kaldı. Dizinin 27. yeni bölümünde heyecanlı anlar yaşanacak. İşte yeni bölümden önemli detaylar:

Kasap et derdinde Hayriye can derdindeyken yanında kim var kim yok bakmadan paraları olduğunu söyleyiverir. Paranın kokusunu alan Aydan, Songül’ün başına İlkkan’ı kullanarak iyice bela olur.

Hayriye çöpçatanlık peşinde koşarken hiç farkında olmadan masum birinin canının yanmasına vesile olur. Kırık kalpleri toparlamak yine ona kalır. Medine ise abisinden hiç beklenmedik bir darbe alır.

Medine’yi iyi bir kocaya emanet etmek isteyen abi, herkesi aynı eve toplar. Songül hangi birinin yardımına yetişeceğini şaşırdığı sırada bir de işinden olur.

Ortalık iyice karışmışken İlkkan ve Medine’nin aynı odayı paylaştığı eve Aydan bir yıldırım gibi düşer. Peki aynı çatı altında bu kadar çok sır ve yalan bu sefer kimin ayağına dolanacaktır?