Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema aldatıldı, izleyiciler sosyal medyada tepki gösterdi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema aldatıldı, izleyiciler sosyal medyada tepki gösterdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” ekrana gelen 59. bölümüyle her cuma olduğu gibi zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisi yine hem AB hem de ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde etmeyi başlardı. Tüm kişiler kategorisinde de çift haneli oranlara yaklaşan dizinin tüm kategorilerde de günü birincilikle tamamlaması başarısının devam ettiğini gösterdi.

Dizinin soluksuz izlenen bölümüne Görkem’in annesinin vefatıyla cenaze evinde yaşananlar ve Umut’un, Nursema’yı aldatması damga vurdu. Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakterinin başına gelenler tüm izleyicileri bir kez daha üzdü.

Daha önce de başında birçok olay geçen Nursema karakterinin talihsizliği sosyal medyada da dizinin çok konuşulmasına neden oldu.

Umut’un, bölümün final sahnesinde Nursema’yı aldatması izleyenleri şoke etti. Son bir kez konuşmak için eve gelen Nursema’nın, Umut’u başka bir kadınla görmesi bölüme damga vurdu. Bu durum sosyal medyada Nursema karakterine desteklerini belirten izleyicilerin paylaşımlarına yansıdı.

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümü #Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 10 saat X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı. Ayrıca Doğa iki saat, Nursema beş saat, Nilay sekiz saat, Umut dört saat, Metehan iki saat , Giray, Görkem ve Çimen etiketleri ise beş saat TT listesinde kaldı.

Diziyi beğeni yağmuruna tutan izleyenler, sosyal medyada adeta Kızılcık Şerbeti rüzgarı estirdi.