Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti’nin ilerleyen dönemine Doğa karakteri ile Sıla Türkoğlu damgasını vuracak!

Kızılcık Şerbeti’nin ilerleyen dönemine Doğa karakteri ile Sıla Türkoğlu damgasını vuracak!

tarafından ker_def

Emanet isimli dizideki başarısı ile geniş hayran kitlesine ulaşan Sıla Türkoğlu, geçen sezon yayınlanmaya başlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin en önemli oyuncularından birisi olarak biliniyor.

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin ilk sezonda daha fazla öne çıkmasına ve oyuncunun birçok sahnesi olmasına rağmen, ikinci sezonda biraz geri plana düşmesi hayranların tepkisine neden olmuştu

Sıla Türkoğlu yaptığı açıklamada bu durumu kabul etmeyip, her şeyin yolunda olduğunu ve Kızılcık Şerbeti dizisinde çok mutlu olduğunu söyledi. Yine de bu durum hikayede Doğa karakterinin geri planda kaldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Ancak senaristler önceki bölümlerde Kaan Taşaner’in canlandırdığı Giray karakteri ile birlikte yeniden Doğa’yı öne çıkarttı. İşte bunun yansıması olarak da Sıla Türkoğlu artık dizinin hikayesinde daha fazla öne çıkmaya başladı.

60. bölümden yayınlanan fragmanda Fatih’in Nilay’dan; Doğa’nın yakında evleneceğini öğrenmesi yeni bölüme yönelik heyecanın artmasına neden oldu.

Umut’un Nursema’yı aldattığı nefes kesen 59. bölüm bölüm finalinin ardından dizinin yeni bölümüne dair ipuçlarının ekrana geldiği tanıtım büyük merak uyandırdı.

Umut’la Nursema’nın yüzleştiği tanıtımda Gökhan’ın boşandığını öğrenen Kıvılcım ve Ömer, Çimen’i almak için evine gidiyor. Pembe ve Görkem arasındaki gerilimin yükseldiği tanıtımda Fatih ile Görkem’in tartışma konusu Doğa oluyor. Her şeyin eskisi gibi olmasını dileyen Pembe’nin gözleri Abdullah’ın üzerindeyken söylediği “Yanıldım” sözü tanıtıma damga vuruyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de!