Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün hangi ülkenin dikkatini çekti?

Tuba Büyüküstün hangi ülkenin dikkatini çekti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şu sıralar Netflix için hazırlanan ‘Another Self’ isimli diziyle adından söz ettiren güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, dizi çekimleri devam ederken koranavirüs olmuş ve hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahate çekilmişti. Güzel oyuncu hızla iyileşiyor, ‘Another Self’in çekimleri kısa bir süre sonra yeniden başlayacak.

Hürriyet gazetesinde yer alan bir habere göre; Tuba Büyüküstün’ün, Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için Türkiye’de kamera karşısına geçtiği ortaya çıktı. Rol aldığı dizilerin Ortadoğu’da yayınlanmasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Tuba Büyüküstün Rusların dikkatini çekti. Rol aldığı projelerle ve yaptığı işbirlikleriyle adını dünyaya duyuran Tuba Büyüküstün, yeni bir işe adım attı.

Tuba Büyüküstün hangi ülkenin dikkatini çekti? 8

Tuba Büyüküstün, Cansel Elçin ve Onur Saylak’ın rol aldığı ‘Gönülçelen’ dizisi de Rusya’da çok sevilmiş, dizide ‘Hasret’ adında çiçekçi bir roman kızını canlandıran oyuncunun canlandırdığı karakter, Rusya’da oyuncak haline getirilmişti.

Tuba Büyüküstün hangi ülkenin dikkatini çekti? 9

En son ‘Sefirin Kızı’ adlı diziyle ekranlara gelen ünlü oyuncu, Rus telekomünikasyon pazarının yüzde 80’ini elinde tutan Megafon ile Apple’ın işbirliğinde çekilen reklam filmi için anlaşma yaptı. Oyuncu yoğunluğundan dolayı Rusya’ya gidemeyince, çekim ekibi  Türkiye’ye geldi. Türkiye’de yapılan reklam filminin çekimleri 2 gün sürdü.