Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik’ten üzücü haber!

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i Yüsra Geyik’ten üzücü haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi setlerinden gelen korona haberlerine bir yenisi daha eklendi! Alınan tüm önlemlere karşılık dizi setlerinde oyuncular ya da set çalışanları arasında koronavirüse yakalanan isimler ortaya çıkıyor. Sezon başından beri yoğun önlemler altında çalışmalar sürüyor ama yine de vakalar bitmiyor!

Daha kısa bir süre önce Masumlar Apartmanı setinden geldi bir haber! Dizide Esat karakterini oynayan Uğur Uzunel’in koronaya yakalandığı kulis bilgisi olarak paylaşıldı.

Hemen ardından da gün içinde bu kez Arka Sokaklar dizisinden bir haber geldi! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşımla durum ortaya çıktı!

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan, ekranın fenomen dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’in de koronavirüse yakalandığı öğrenildi!

Yüsra Geyik’in testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya girdiği ifade ediliyor. Çekimlerini tamamladığı için oyuncu bir haftadır sette yok.

Ateşinin yükselmesi nedeniyle Covid testi yapılan oyuncunun sonucu pozitif çıktı. Devamında da oyuncunun tedavisinin başladığı ve karantinaya girdiği öğrenildi.

Karantina sonunda yeniden test yapılarak negatif olması durumunda da sete yeniden dönmesi bekleniyor oyuncunun!

Biz de televizyongazetesi.com olarak oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…