Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, yeni arkadaşı ile çok mutlu! Ebru Şahin güzelliği diye bir şey var! Hazal Kaya yine o filtreyi kullandı, kalp çaldı!

Özge Özpirinçci, yeni arkadaşı ile çok mutlu! Ebru Şahin güzelliği diye bir şey var! Hazal Kaya yine o filtreyi kullandı, kalp çaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları, hayranlarının da ilgisiyle dikkatleri çekerek konuşulmakta. Rol aldıkları yapımlarla birlikte, paylaşımlarıyla da gündeme gelen üç ünlü oyuncunun son instagram yayınlarına bir göz atalım… İlk sırada Özge Özpirinçci var…

Oyuncu, ekranlara son olarak Kadın dizisi ile gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizi, geçtiğimiz yıl Şubat ayında veda etmişti ekrana.

Özge Özpirinçci, şimdilerde bir başka dizide rol alıyor. Ancak bu kez ekranda değil, dijital platform Netflix’te yayınlanacak bir dizide oynuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolünde oynadığı fantastik dizinin ismi Bir Denizaltı Hikayesi. Çekimler bir süre önce başladı.

Bu arada Özge Özpirinçci’nin sosyal medya hesabını takip edenler, onun ne kadar hayvansever bir kişi olduğunu da biliyor.

Özge Özpirinçci, yeni arkadaşı ile çok mutlu! Ebru Şahin güzelliği diye bir şey var! Hazal Kaya yine o filtreyi kullandı, kalp çaldı! 10

Evinde de iki kedisi var oyuncunun. Ancak kısa bir süre önce bir dost daha edindiler. Yavru bir köpek sahiplenen oyuncu, sevgilisi Burak Yamantürk ile yaşadıkları evde yeni dostuyla keyifli anlar geçiriyor.

Özpirinçci’nin son günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımların çoğunda da sevimli dostu yer alıyor. İşte onlardan bir tanesi daha…

Özge Özpirinçci, yeni arkadaşı ile çok mutlu! Ebru Şahin güzelliği diye bir şey var! Hazal Kaya yine o filtreyi kullandı, kalp çaldı! 11

Hazal Kaya ise şu sıralar dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisi için hazırlıkta. Oyuncu koçuyla çalışan ve şan dersleri de alan Hazal Kaya, hummalı bir çalışma içinde.

Kaya, daha önce sosyal medyaya mesafeli duruyordu ama artık alıştı! Neredeyse her gün bir paylaşım yapıyor artık.

Hazal Kaya’nın instgram’da en sevdiği şey ise değişik filtreler! Bu aralar da saçları mor yapan bir filtreye takmış durumda!

Yine aynı filtre ile bir pozunu paylaştı. Bu kez filtrenin gözlerine de mor sürme çektiği fotoğrafı beğeni topladı…

Özge Özpirinçci, yeni arkadaşı ile çok mutlu! Ebru Şahin güzelliği diye bir şey var! Hazal Kaya yine o filtreyi kullandı, kalp çaldı! 12

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin de sosyal medya kullanmayı seven isimlerden birisi. Oyuncu, Hercai dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yaptı. Akın Akınözü ile başrolünde paylaştığı dizi 3. sezonuyla yoluna devam ediyor.

Ebru Şahin de dizi sayesinde hayran kitlesini katladı ve katlamaya da devam ediyor. Samimi, doğal haliyle de takipçilerinin  beğenisini kazanıyor.

Sette çekilen aşağıdaki pozunu “Hayırlısı bi gün” notuyla paylaşmış. Yüzünde çok az makyaj olan Ebru Şahin’in oyunculuğu kadar güzelliği de hayranlarından övgüler almakta.

İşte o poz:

Özge Özpirinçci, yeni arkadaşı ile çok mutlu! Ebru Şahin güzelliği diye bir şey var! Hazal Kaya yine o filtreyi kullandı, kalp çaldı! 13