Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar ile kariyerine başladı, Kanal D’nin yeni gündüz programına imzasını atacak

Arka Sokaklar ile kariyerine başladı, Kanal D’nin yeni gündüz programına imzasını atacak

tarafından ker_def
1 Ocak 1990 İzmir doğumlu olan oyuncu Buse Varol, Alişan ile evlendikten sonra magazin gündeminin baş sırasına oturan bir isim….

Beş haftalık hamile olan Buse Varol, son dönemde elde ettiği popülerliğin de etkisiyle Kanal D’nin gündüz kuşağında sunacağı program için yapımcıyla imzaları attı.

2013-2015 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde Yasemin olarak izlediğimiz Varol, daha sonra Tozlu Yollar, Şehrin Melekleri, Kış Güneşi, Sevda Kuşun Kanadında, Dostlar Mahallesi, Payitaht Abdülhamid ve Rüya dizileriyle ekranda yer almıştı.

Alişan ile dünyaevine girdikten sonra teklif üzerine teklif alan Buse Varol, yeni sezonda Kanal D’de gündüz kuşağı programı ile seyirci karşısına çıkmak için sözleşmeleri imzaladı.

Arka Sokaklar ile kariyerine başladı, Kanal D'nin yeni gündüz programına imzasını atacak 7

Buse Varol Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ”Yeni işlere imzamızı attık, inşallah güzel olacak. Yakında hiç beklenmedik bir formatla Kanal D’de buluşacağız. Yapımcım Sinan Üstüner şimdiden çok heyecanlı, ben de. Beklemede kalın” notunu yazdı.

Ünlü isimlerin akın ettiği düğün töreniyle dünya evine giren Alişan ve Buse Varol çifti bebek müjdesini verdi. Ünlü şarkıcı eşinin hamileliği için “Test yaptırdık, müjdeyi aldık. Buse 5 haftalık hamile” dedi.