Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda’yı sarsacak çok sağlam bir dizi geldi!

Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda’yı sarsacak çok sağlam bir dizi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları geçen sezon Kırmızı Oda dizisinin hakimiyetini izledik. Ara ara Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde ederek bu yarışta olduğunu gösterdi.

Yeni sezon başladı ve Cuma dizileri de bir bir ekrana gelmeye başlayacak. Yaz döneminin iyi çıkış yapan romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, güçlü reytingler almaya başladı. Ayrıca Yalancı isimli Show TV dizisi de Cuma rekabetine çok sağlam bir şekilde geliyor.

Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezon fragmanını izleyenler yine izleyicileri derinden etkileyecek hikayelerin geldiğini anladı. Yine ünlü isimler bu hikayelerde rol alacak ve Kırmızı Oda bu taktik ile yine birinci olmaya çalışacak.

Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda'yı sarsacak çok sağlam bir dizi geldi! 1

Ancak yeni sezonda Kırmızı Oda dizisinin işinin kolay olmadığını söylemek lazım. Arka Sokaklar dizisi de 16. sezonda yeni karakterleriyle yine kendi izleyicisini Kanal D ekranına taşıyacak.

Bu iki güçlü dizinin yanına şimdi de Show TV’den hikayesi ile çok dikkat çeken Yalancı dizisi geliyor… Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisinin hikayesi izleyenleri çok etkileyecek. Yalanın insan hayatında etkisi ve günümüz toplumunun ciddi sorunları bu dizi ile ekrana yansıtılacak.

Yalancı dizisi hafife alınamayacak ve yeni sezonda sürpriz bir çıkış yapabilecek bir iş olarak gözüküyor.

17 Temmuz Cuma akşamı hem Kırmızı Oda ikinci sezona başlayacak hem Arka Sokaklar’ın 16. sezon ilk bölümü yayınlanacak hem de Yalancı dizisi izleyicilerin karşısına çıkacak. Önümüzdeki hafta müthiş bir Cuma rekabetine tanıklık edeceksiniz.

Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV ekranında yine romantik komedi rüzgarı estirecek. Ayrıca Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisinin de yine Cuma akşamları ekranda olması bekleniyor.

Yeni sezonda Cuma rekabetinde artık reyting elde etmek çok zorlaşmış oldu.