Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da bir ayrılık havası estirildi, ama ayrılık yok!

Arka Sokaklar’da bir ayrılık havası estirildi, ama ayrılık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 15 sezondur Kanal D ekranında devam etmekte olan Arka Sokaklar, sektördeki en uzun süreli yapım olarak göz dolduruyor. Birçok dizi için “Ömrü Arka Sokaklar gibi olsun” sözü de artık klişe bir hale geldi. Dizinin şimdiye kadar 570 bölümü yayınlandı.

İlgiyle izlenmekte olan Arka Sokaklar’ın 571. yeni bölümünü 25 Aralık Cuma akşamı ekranda göreceksiniz. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimleri başrolde buluşturan dizide bir ayrılık havası estiriliyor. Aslında bu durum da izleyicileri bir hayli heyecanlandıran bir gelişme…

Ancak böyle bir şey yok. Mesut karakteri diziden ayrılacak mı diye bekleyenler için, Erler Film böyle bir şey olmadığını açıklamıştı. Dizide bazı karekterlerin vurulması, saldırıya uğraması sıklıkla ayrılıklar ile ilişkilendiriliyor ancak “başrol oyuncuları ölmez” sözünü de hatırlatmak lazım. Peki 571. bölümde neler olacak? Herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor!

Mesut, bir önceki bölümde Servan’ın peşine düşmüş ve onu kandırdığını düşünerek dağa çıkan örgüt elemanlarıyla birlikte buluşma noktasına doğru gitmişti. Servan ise, Mesut’un içlerine sızdığını öğrenmiş ve onunda içinde bulunduğu minibüse dağlık bir alanda pusu kurmuştu. Minibüs görüş alanına girince de elinde bazuka tutan teröriste ateş emrini vermeye hazırlanıyordu. Hal böyleyken Zeliş’in eline bir haber videosu düşer. Bu videoyu gözleri yaşlı bir şekilde Rıza Baba ve ekibe izletir. Herkes gördükleri karşısında şoke olur. Selin, bu görüntüleri izlerken gözyaşlarına hakim olamaz.

Zeliş’in getirdiği videoda Mesut ile ilgili bir görüntü mü var? Mesut, Servan’ın terör saldırısından kurtulabildi mi? Yoksa Servan, minibüsü havaya uçurup Mesut’u öldürdü mü?