Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’da gizli bir görev var! Dikkat spoiler içerir!

Arka Sokaklar’da gizli bir görev var! Dikkat spoiler içerir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında 15 sezondur yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi, başarılı performansı ile göz doldurmaya, reytingleri toplamaya devam ediyor.

Dizinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Engin Müdür karakterine hayat vermekte olan İlker İnanoğlu… Başarılı oyuncu, dizide karizmatik halleri ile hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Zaman zaman instagram hesabından paylaşımlarda bulunan İnanoğlu, bu sefer diziden spoiler sundu. Yeni bölümde Engin Müdür, gizli bir göreve çıkıyor. Bu görev sırasında çekilen bir fotoğrafı yayınlayan oyuncu, takipçilerinden beğeni topladı.

İlker İnanoğlu, “Gizli görev Arka Sokaklar” mesajıyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı. Görevin detaylarını ise Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar'da gizli bir görev var! Dikkat spoiler içerir! 7

27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 567. bölümde neler yaşanacak? İşte bazı detaylar:

Servan’ın ölmediği bilgisi ekibi şoke ediyor! Ekip, Servan’ın şarampole yuvarlanan arabanın içinde olduğunu düşünmektedir. Adli tıptan gelen haber ile şaşkına dönerler. İkinci büyük şaşkınlığı ise, bombalı bir eylem hazırlığında olduğu haberini aldıklarında yaşarlar.

Tüm ekip Servan’ı bulmak için seferber olur. İhbarlarla Servan’ın olası mekanlarına operasyon düzenleyen ekibimiz adamlarından birisini yakalamayı başarır. Servan, canlı bomba eylemi ile okulları hedef almıştır. Canlı bomba belirledikleri okulun önüne gelir. Çocuklar okul bahçesinde her şeyden habersiz teneffüs yapmaktadırlar.