Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’da Merve Oflaz’ın ayrılığının arka planı ortaya çıktı!

Arka Sokaklar’da Merve Oflaz’ın ayrılığının arka planı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Oflaz, Survivor yarışmasında geniş kitleler tarafından ilgi gördükten sonra dizi oyunculuğu ile kariyerine devam ediyor.

En son Arka Sokaklar isimli polisiye dizide 4 sezon geçiren Merve Oflaz, Bahar komiser karakteri ile ekrana güçlü bir geri dönüş yaşamıştı. Yaz döneminde Bodrum ve Çeşme’de tatiller yapan ünlü oyuncu, Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığı konusunda da açıklamalarda bulundu.

Yüsra Geyik, Onur Bay ve Alp Korkmaz ile birlikte 15. sezonun bitmesinin ardından ayrılık kararı alan Merve Oflaz, neden bu kararı aldığı konusunda şunları söyledi:

“Arka Sokaklar’dan ayrıldım. Şimdi biraz kafamı dinleyip, biraz evimde vakit geçirip, hayvanlarımla dinleneceğim. 4 yıldır yoğun bir tempoda çalıştım. Çok da keyifli bir işti. Çok güzel ayrıldık. Hiçbir sıkıntımız yok. Ben biraz kendi başıma ne yapabileceğime bakmak istedim.”

Arka Sokaklar'da Merve Oflaz'ın ayrılığının arka planı ortaya çıktı! 8

Merve Oflaz, bu açıklaması ile birlikte Arka Sokaklar dizisinden ayrılmayı kendisinin istediğini ortaya koydu. Haftanın 6 günü sürekli sette olduğunu ve bu temponun kendisini yorduğunu anlatan oyuncu, biraz daha dinlendikten sonra gelen teklifleri değerlendirecek.

4 yıllık dönemde çok yorulduğu ve bu yüzden ayrılma kararı aldığı ortaya çıkan Oflaz, yeni dönem için gelecek olan projeleri de değerlendirecek.

Dizinin yanı sıra sinemada da rol alabileceğini belirtirken , Şevket Çoruh ile tiyatroda beraber çalışmak gibi bir teklif aldığını da belirtti.

Arka Sokaklar dizisinde yoğun tempoda çalıştıkları için başka hiçbir şey yapamadığını belirten Merve Oflaz, bu yoğunluktan yorulduğu için diziden ayrılmış olduğunu ifade etti.