Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da rol alan Özgür Ozan’dan inanılmaz itiraf!

Arka Sokaklar’da rol alan Özgür Ozan’dan inanılmaz itiraf!

tarafından ker_def

arkasokaklar

– 40’la 50 yaş arası ‘Arka Sokaklar’da geçti. Başka ne yapardım dediniz mi?
Bitse de, başka şey oynasam kaygım hiç olmadı. Ama o dönemde gelecek rollerin hepsi de yaşım gereği geçti. Başka hangi karakteri iyi oynardım dedim tabii. Ama hep olumlu yaşamaya çalışıyorum. Hasta olduğumda bile hemen ayağa kalkmanın yollarını arıyorum. Selami ve Hüsnü’den sonra ne gelecek çok da merak ediyorum. Kaçırdığım bir şey olduğunu düşünmüyorum.

“İNSANI SUÇA İTEN NEDENLER DE DİZİDE”

– Polisliğin yeni yeni benimsenen bir meslek olması da şansınıza…
Polisler eskiye göre daha çok seviliyor. Onların hayatını da veriyoruz dizide. Bir bölümde uyuşturucu bağımlısı bir suçluyu işliyoruz, bir diğerinde oğlu uyuşturucu batağına saplanmış bir polisin yaşadıklarını… Rozeti, silahı Emniyet’te bırakıp tepki verdiğimiz yerler oluyor. 11 yıldır aynı şeyi yapıyor gibi gözüksek de, işin aslı hayatı anlatıyoruz biz.

– Bir de suçlu tarafı var.
Ağzımdan aldın. Bir terörist beline bağlanan bombayla ortalığı yıkıyor. Peki bu çocuk nasıl kandırılmış? Annesi anlatıyor, “Önce uyuşturucuya alıştırdılar, sonra beynini yıkadılar, canlı bomba yaptılar oğlumu…” Babası kayıp ilanı veriyor, hikaye öyle başlıyor. Onu suça iten nedenleri de veriyoruz.