Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay yeni dizisiyle büyük sınav verecek!

Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay yeni dizisiyle büyük sınav verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Fox TV ekranındaki Son Yaz dizisinde iki genç oyuncuyu izleyeceksiniz. Bunlardan birisini izleyiciler çocukluğundan bu yana iyi biliyor. Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın oğlu Tekin Çoban karakteri birçok izleyicinin hafızasında yer alıyor.

Artık Tekin karakteri Son Yaz dizisinde yok… Onur Bay, yeni sezonda yeni bir karar alarak Son Yaz dizisinin ekibine katıldı. Küçüklüğünden itibaren dizide yer alan Onur Bay, tam 15 yıl boyunca aynı karaktere hayat verdi.

Ancak artık oyunculuk kariyerinde yeni ve güçlü bir adım atmak isteyen Onur Bay, Arka Sokaklar gibi bir fenomen yapımdan ayrılma kararı aldı. Bu kararın ardından Son Yaz dizisinde Burak Sancaktar karakteri için anlaşma yapan oyuncu, Cumartesi günü ilk kez hayranlarının karşısına yeni imajıyla çıkıyor.

Arka Sokaklar'dan ayrılan Onur Bay yeni dizisiyle büyük sınav verecek! 7

Mafya ailesinin genç ve çılgın ismi Burak olarak Onur Bay’ı Arka Sokaklar dizisindekinden çok farklı bir şeklide göreceksiniz. Genç oyuncu kariyeri ve oyunculuk gelişimi açısında doğru bir karar alarak yeni bir adım atmış oldu.

Onur Bay hayranları heyecanla yeni karakterindeki performansını bekliyor. Bu rol oyuncu adına yeni ve büyük bir sınav. 15 yıl boyunca aynı karaktere hayat verdikten sonra Onur Bay, bambaşka birisi olarak ekranda ne kadar  yeni karakterine girebilecek, bu konu merakı artırıyor.

Son Yaz dizisi 22. bölüm fragmanında ilk kez imajı ortaya çıkan oyuncu, yeni sezonun en dikkat çeken isimlerinden birisi olacak.