Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki, tüm hikaye değişir!

Son Yaz dizisinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki, tüm hikaye değişir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi ekrana büyük değişimle dönüyor! Fox TV’de Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Son Yaz dizisinin 22. bölümünü heyecanla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi var… Adeta günleri sayan izleyiciler, Cumartesi yaklaştıkça sosyal medyadan ne kadar heyecanlı olduklarını anlatan binlerce mesaj paylaşıyor.

Böyle bir ortamda yeni sezona başlayacak olan dizide büyük değişimler göreceksiniz. Kadrosundan bazı oyuncuların ayrılmasının ardından diziye yeni isimler katıldı. Bu yeni isimler ile birlikte yeni karakterler hikayenin çok farklı bir noktaya doğru ilerlemesini sağlayacak.

İlk sezonu İzmir’de çekilen dizi, ikinci sezonda İstanbul’da hikayeye devam edecek.. Ancak hem Rize hem de Batum’da da sahneler yer alacak. Zaman atlaması ile başlayacak olan Son Yaz dizisinin 22. bölümünde önemli bir detay ortaya çıkıyor. Sare, Savcı Selim’e eşi Canan konusunda çok önemli bir bilgi verecek. Sare, “Karını Halil Sadi Sancaktar öldürtmedi” diyerek tüm denklemi değiştirecek olan sözleri söylemiş oldu.

Son Yaz dizisinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki, tüm hikaye değişir! 7

Yeni sezonda Canan’ın intikamı ile dolu olan Selim ve Akgün, bunun arkasındaki kişileri bulmak için büyük bir mücadele verecek. İşte 22. bölümde yaşanacakların detayı:

Eşinin düğün gecesindeki ölümü ile inzivaya çekilen Selim Kara (Ali Atay), Son Yaz evrenine tüm sırları ve gizemi ile giren Sare Akay’dan (Birce Akalay) eşini Halil Sadi Sancaktar’ın öldürtmediğini duyduğunda çok şaşırır.

Sare Akay, Selim Kara ile kaçak durumdaki Akgün’ü (Alperen Duymaz) bir araya getirerek tüm dengeleri değiştirecektir. Yolları Sare ile birlikte tekrar kesişen Savcı Selim ve Akgün’ün karşısında bu kez çok daha bilinmedik bir dünya vardır.

Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur yazıyor. Heyecan ve gerilim dozu yüksek hikayesiyle “Son Yaz”, 18 Eylül saat 20.00’de FOX’ta!