Ana sayfa Dizi Haberleri Sana Söz ve Annemizi Saklarken dizilerinin en büyük hatası!

Sana Söz ve Annemizi Saklarken dizilerinin en büyük hatası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında son dönemde birbiri ardına final yapan dizilere rastlıyoruz. Kazara Aşk, Ada Masalı, Benim Hayatım ve son olarak da Sana Söz isimli diziler birbiri ardına final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Kaderimin Oyunu dizisinin iyi bir çıkış yapması ile moral bulan Star TV, Annemizi Saklarken dizisinde ise yine büyük bir şok yaşıyor. Reytingleri düşük gelen dizinin akıbeti belirsizleşti. Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi ilginç olmasına rağmen, izleyici yeterince ilgi göstermedi.

Star TV, farklı zamanlarda tekrar bölümler yayınlayarak ve sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yaparak Annemizi Saklarken dizisine dikkat çekmek için de elinden geleni yapıyor.

Peki Sana Söz dizisi gibi Annemizi Saklarken’in sorunu ne? Bu noktada Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’nun farklı bir değerlendirmesi var.

Sana Söz ve Annemizi Saklarken dizilerinin en büyük hatası! 7

Anibal Güleroğlu, artık günümüzde dizilerin başlangıçlarının çok önemli olduğunu ve süreç içinde izleyiciyi kazanmayı amaçlayan yapımların reytinge yenildiğini düşünüyor.

Anibal Güleroğlu, Sana Söz ve Annemizi Saklarken dizileri için şu değerlendirmeyi yaptı:

“İyi bir başlangıçla etkileyici bir giriş yapabilen reyting engelini aşıp ekrana tutunabiliyor. Bu ayrıntıyı atlayarak kendince bir yol izlemeye niyetlenenlerse, içerikleri ve kadroları ne kadar dikkate değer olsa dahi, izleyicinin ilgisini çekemeyip reyting yarışında okkanın altına gidiveriyorlar.

Bu olumsuzluk defalarca deneyimlenmiş durumda. Sezondaki yansıması da özellikle Star TV’nin yenilerinde çıktı karşımıza. Misal, gayet gerçekçi ve mesajcı bir içeriğe sahip olan ‘Sana Söz’, Erkan Petekkaya-Nehir Erdoğan ikilisinin performansına rağmen başlangıçtan yediği golle elenip gitti boş yere.

Keza Star’ın yeni umudu olmakla birlikte ‘Başaramadık’ dedirten bir pozisyonda bulunan ‘Annemizi Saklarken’ de iyi başlangıç yapamayan işler konumunda.”