Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrılık sinyali! Yüsra Geyik biteceğini biliyor!

Arka Sokaklar’dan ayrılık sinyali! Yüsra Geyik biteceğini biliyor!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar serüveni elbet bir gün bitecektir! Kanal D ekranında 14 sezon devam eden Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz Cuma günü 15. yeni sezonuna başladı. Dizinin ilk bölümünden bugüne kadar bulunan isimlerden birisi de Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik oldu.

14 yaşında başladığı dizi ile büyüyen oyuncu, ekranda tüm seyircilerin gözleri önündeydi… Posta gazetesine konuşan Yüsra Geyik, bir gün bu serüvenin kendisi için de biteceğini söyledi.

Oyuncu, “Serüvenimiz bir gün biterse, elbette bitecektir. Kahramanlarımız, sonuçlarını o zaman anlayacak bence. O kadar sene bir dizide, o insanlarla, o işi yapmak, büyümek, gelişmek ne demekmiş, daha iyi göreceğiz” diye konuştu.

Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha olmaktan sıkıldı mı? Ünlü oyuncu bu konuda ise net konuşmuyor. İçinde başka karakterleri canlandırma isteği de bulunan Yüsra Geyik, şunları söyledi:

“Sıkılmak, hislerimi anlatan doğru kelime mi, bilmiyorum. Ama içimde başka karakterleri ve durumları oynamak arzusunu fazlasıyla taşıyorum. Şimdilik kendi içimde hayat veriyorum onlara. Biliyorum ki herkesle paylaşacağım günler gelecek. Ama hapsolmuş hissetmiyorum kesinlikle. Oynamak, aksine gerçek bir özgürlük… Oynarken ki kadar özgür hissettiğim hiçbir an yok.”