Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını varken, Kızılcık Şerbeti dizisi için büyük hayaller kurmak hata olur!

Yalı Çapkını varken, Kızılcık Şerbeti dizisi için büyük hayaller kurmak hata olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk 4 bölümü izleyicilerle buluştu. Sıla Türkoğlu ile Doğukan Polat’ın başarılı partnerliği ile hayranlarını sosyal medyada harekete geçirdiği dizinin hikayesi de ilgi çekici olmayı sürdürüyor. Muhafazakar bir aileye gelin giden seküler bir ailede yetişen Doğa karakterinin, hayatındaki değişimlerin ve iki ailenin kültür farklılıklarının ekrana yansıtıldığı dizi, Cuma rekabetinde ayakta kalma mücadelesi veriyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi dördüncü bölümü ile tüm kişiler kategorisinde ortalamanın biraz altında reytingler elde ederek dokuzuncu sırada yer aldı. AB grubunda altıncılık ve ABC1’de ise sekizincilik elde eden dizinin, geçen haftaya göre bir miktar izleyici kaybettiği gözlemleniyor.

Üçüncü bölümde iyi bir çıkış yapan Kızılcık Şerbeti dizisi tüm izleyici gruplarında da dördüncü bölümde düşüş yaşamış oldu. Bu durumun anlattığı bir gerçeklik var. Kızılcık Şerbeti, ne kadar etkileyici bir hikayeye sahip olsa bile Yalı Çapkını gibi çift haneli reytingler alan bir dizinin karşısında bu oranların üzerine çıkması artık pek de mümkün görünmüyor.

Ortalama reytingler ile yoluna devam etmek zorunda kalacak olan Kızılcık Şerbeti’nin bundan sonra hikaye bütünlüğünü sağlayarak, heyecanı sürekli öne çıkartan ve merak unsuru ile izleyicileri bir sonraki bölüme taşıyan bir senaryo düzenine ihtiyacı var.

Çünkü dizinin reytingleri bir miktar daha düşüş yaşar ise bu durum projenin devamının sağlanması noktasında sıkıntılı bir sürecin başlangıcı olacaktır.

Kızılcık Şerbeti dizisinin dördüncü bölüm reytinglerinden elde edilen deneyim, dizinin orta sıraları aşıp da çok iyi reyting oranlarına ulaşmasının pek de mümkün olmadığını gösteriyor. Bunun nedeni ise Yalı Çapkını dizisinin milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlaması olarak gözüküyor.