Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh’un kızı dizi setlerine geliyor!

Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh’un kızı dizi setlerine geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevket Çoruh, önceki yıl Baba Sahne’yi kurarak elde ettiği tüm serveti tiyatro salonu açmak için kullanmıştı. Pandemi nedeniyle tiyatroların çalışmaması da herkes gibi ünlü oyuncuyu da çok etkiledi. Arka Sokaklar dizisinde 15 sezondur Mesut komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, yeniden tiyatro sahnelerinde yer almaya başladı.

Baba Sahne’nin bol ödüllü muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet”, hasretle beklediği seyircilerinin önüne bir sürprizle çıkıyor! Bundan böyle iki farklı cast ile sahnelenecek olan “Bir Baba Hamlet”te Şevket Çoruh’a, yaz ayları boyunca Günay Karacaoğlu eşlik ediyor.

Ağustos ayı boyunca birçok yerde oyun sahneleyecek olan Şevket Çoruh’un kızı Gülenay Çoruh da dizi setlerine adım atıyor. Babası gibi oyuncu olarak değil ama reji ekibinde yer alan Gülenay Çoruh, Yalancı ve Mumları isimli dizi ile anlaştı. Projenin ikinci yönetmeni olarak yakında sete çıkacak olan Gülenay Çoruh, ileride babası gibi kamera önüne geçer mi bilinmez.

Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'un kızı dizi setlerine geliyor! 7

Şevket Çoruh ise yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde yer almaya devam edecek. Dizinin 15. sezonu için Erler Film ile anlaşma yenileyen ünlü oyuncu, Mesut Komiser karakteri ile yıllardır ekranda ve akıllara da bu rol ile geçmiş durumda…Arka Sokaklar’ın 16.sezonunda Onur Bay ile Yüsra Geyik kadroda yer almayacak.