Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin güzeli Destan dizisine geçti!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin güzeli Destan dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi artık yok… Alparslan olarak ikinci sezonu devam edecek olan yapımdaki 2 oyuncu dışında herkes ile anlaşmalar bitti. Alparslan dizisinde hikaye geriye doğru gidecek ve yeni isimlerle yeni bir kadro kuruluyor. Barış Arduç ile de Fahriye Evcen başrolleri paylaşacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki birçok isim ise yeni dizi anlaşmaları ile dikkat çekiyor. Bu oyunculardan birisi de Buse Meral oldu. TRT1 dizisinde Mahmelek karakterini canlandıran Buse Meral, daha önce de Elimi Bırakma dizisinde Damla olarak ekranda yerini almıştı.

Ege’nin Hamsisi, Gülperi, Bizim Hikaye, Tek Yürek dizilerinde de rol alan Buse Meral, 1999 İstanbul doğumludur. 22 yaşında olan ve bugüne kadar da birçok rolde izlediğimiz Buse Meral, 3-4 yıllık bir kariyere sahip… Oyuncu, yeni sezonda de yine iddialı bir yapımda boy göstermek için anlaşma yaptı.

Bozdağ Film tarafından titizlikle yürütülen Destan isimli dizide genç oyuncuyu da izleyeceksiniz. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin başrolde buluştuğu Destan dizisinin kadrosu genişliyor… Meral, dizide Ebru Şahin’in canlandıracağı Akkız karakterinin kardeş gibi büyüdüğü Sırma’ya hayat verecek.

Buse Meral’in yanı sıra anlaşma yapılan diğer isimler olarak; Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve Selim Bayraktar dikkatleri çekiyor…

Ayrıca Elif Doğan’ın da dizinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.