Ana sayfa Sosyal Medya Artist olacağı küçükken belliymiş! Burak Deniz’in çocukluk fotosuna bakar mısınız?

Artist olacağı küçükken belliymiş! Burak Deniz’in çocukluk fotosuna bakar mısınız?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Deniz- Ünlü Oyuncu Burak Deniz, şu sıralar mesleğinin en parıltılı dönemlerinden birisini yaşıyor. Ekranlara en son Maraşlı dizisiyle gelen Burak Deniz, ardından Dilan Çiçek Deniz ile BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisi ve Netflix için çekilen Gidenler isimli filminde oynamıştı.

Aynı zamanda merakla beklenen ve yine Netflix için çekilen Şahmaran dizisiyle de gündemde oyuncu. Dizinin henüz ilk sezonu yayınlanmadı ancak 2. sezonunun çekileceği ile ilgili bilgiler de heyecan yaşattı.

Burak Deniz, ayrıca Ferzan Özpetek’in dünyaca ünlü filmi Cahil Periler’in dizi versiyonunda da rol aldı. İtalya’da şimdiden büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, Disney Plus’ın İtalya’daki ilk yerli dizisi ünvanını taşıyan Cahil Periler ile de çok konuşulmakta.

Şu sıralar kariyerinde önemli adımlar atan Burak Deniz, her projesiyle gündem olmaya başladı. Oyuncu aynı zamanda giderek yükselen bir hayran kitlesi tarafından sosyal medyada da ilgiyle takip edilmekte.

Artist olacağı küçükken belliymiş! Burak Deniz'in çocukluk fotosuna bakar mısınız? 8

Ayrıca ünlü model Didem Soydan ile de aşk yaşayan Burak Deniz, bir süre önce ayrıldığı ve yeniden bir araya geldikleri sevgilisiyle de mutlu bir beraberlik sürüyor.

Oyuncu, bayramda hayranlarına güzel bir sürpriz yaparak çocukken çekilen bir pozunu paylaştı. 1991 doğumlu olan oyuncunun 7-8 yaşlarında olduğu tahmin edilen fotoğrafındaki duruşu, poz verişi, kendinden emin ve yakışıklı halleri, “küçükken belliymiş artist olacağı” söylemini de akla getiriyor adeta…

Burak Deniz, “İyi bayramlar” notu ve gülücük sembolüyle yayınladığı pozuna hayranlarından da beğeniler geldi sosyal medyada.

İşte oyuncunun o paylaşımı…

Artist olacağı küçükken belliymiş! Burak Deniz'in çocukluk fotosuna bakar mısınız? 9