Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’nin büyük iddia ile başlayan dizisiydi! Reytingde hüsran yaşatan diziden ayrılık dikkat çekti!

Atv’nin büyük iddia ile başlayan dizisiydi! Reytingde hüsran yaşatan diziden ayrılık dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV, uzun zaman üzerinde çalışılan ve büyük iddialarla ekrana getirilen dizisi Hakim nedeniyle hüsran yaşıyor! ABD’de yayınlandığı dönemde çok konuşulan ve hatıralardan çıkmayan bir dizi olan Your Honor dizisinin uyarlaması olan Hakim, ne yazık ki beklenen ilgiyi bulamadı!

4 bölümü yayınlanan dizinin öyle bir kadrosu var ki her biri birbirinden başarılı oyunculardan oluşuyor. Rol aldıkları projelerdeki performanslarıyla beğeni toplayan bu ekibi bir araya getirmek, çok da kolay olmamalı. Ancak hem hikayesi hem de oyunculukları ile iddiası büyük olan Hakim dizisinin beklenen izleyiciyi yakalayamaması, bu özel proje için üzen bir durum.

Kanalın tanıtımlarıyla dikkat çeken dizisi, başladığı günden beri hak ettiği ilgiyi göremiyor! Heyecanlı sahneleri, oyunculuklardaki başarılı performanslar da diziyi beklenen yere getiremedi! Erdal Özyağcılar, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Yurdaer Okur, Burcu Kara ve Seda Akman’ın rol aldıkları dizi, kaza sonucu birini öldüren oğlunu kurtarmaya çalışan bir hakimin yaşadıklarını anlatıyor.

Atv'nin büyük iddia ile başlayan dizisiydi! Reytingde hüsran yaşatan diziden ayrılık dikkat çekti! 9

Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 5. bölümü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan tanıtımında yine çok heyecanlı sahnelerin yaşanacağı görülmekte. Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlarken Ömer Arif ve Ozan’ın iyice köşeye sıkışması da aksiyonu arttıran anlar…

Bu arada dizinin reytingdeki hayal kırıklığının ardından beklenmeyen bir ayrılık da söz konusu! Kulislerde dillendirilen iddialara göre, dizinin yönetmeni Süleyman Mert Özdemir, projeden ayrılıyor. Özdemir’in yerine kimin geleceği ile ilgili bir bilgi yok. Ancak yönetmenin tam da reytingler kötü giderken ayrılıyor olması, başka tahminleri peşinden getiriyor!

Atv'nin büyük iddia ile başlayan dizisiydi! Reytingde hüsran yaşatan diziden ayrılık dikkat çekti! 10

Başka bir diziden aldığı teklif nedeniyle ayrıldığı iddialarda yer alsa da akıllarda kötü reytingler nedeniyel ayrıldığı tahminlerini de oluşturmakta bu ayrılık haberi! Ya da yeni bir yönetmenle diziye yeni bir çıkış arandığı da bir başka tahmin konusu…

Atv'nin büyük iddia ile başlayan dizisiydi! Reytingde hüsran yaşatan diziden ayrılık dikkat çekti! 11

Hakim dizisinin başarısızlığının sebebi zamanlama hatası olarak da gösterilmekte. İlk bölümü 4 Nisan’da yayınlanan dizinin hem Ramazan ayına denk gelmesi hem de havaların ısınması ile genel olarak izleyici kitlesinin televizyondan uzaklaşması da bir başka etken olabilir. Yine de bu reytinglerle dizinin çok uzun ömürlü olmayacağı da aşikar! Tabii sürpriz bir çıkış yaşanırsa durum tamamen değişebilir…