Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101 dizisini sevenler hazır olun, Mert Yazıcıoğlu’ndan Aşk 102 mesajı!

Aşk 101 dizisini sevenler hazır olun, Mert Yazıcıoğlu’ndan Aşk 102 mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Yazıcıoğlu, şimdilerde Bir Annenin Günahı isimli dizideki yeni rolüyle Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, Aşk 102 dizisinin setinden yaptığı paylaşımlarla büyük dikkat çekti.

Kanal D ekranında 21 Kasım Cumartesi akşamından itibaren, her hafta aynı gün Mert Yazıcıoğlu’nun Yusuf karakteri ile izleyeceksiniz. Simay Barlas’ın canlandırdığı Yağmur ile yeni bir aşka yelken açacak olan Yusuf, ünlü oyuncunun ekran kariyerinde de önemli bir adım olacak.

2018-2019 sezonunda kısa süren Bir Litre Gözyaşı’nın ardından Yazıcıoğlu, yeniden televizyon dizisinde kendini gösterecek. Oyuncu, Netflix’in Aşk 101 dizisiyle de önemli bir başarı sergilemişti.

Aşk 101 dizisini sevenler hazır olun, Mert Yazıcıoğlu'ndan Aşk 102 mesajı! 9

Sinan karakterine hayat veren Yazıcıoğlu, setten arkadaşları ile hoş pozlar paylaştı… Set ortamında dostluğun ne kadar önemli olduğunun altını çizen oyuncunun bu paylaşımları hayranlarını da heyecanlandırdı.

Aşk 102 dizisinin çekimlerinin yapıldığı biliniyordu. Henüz ne zaman yayınlanacağı net olmasa da, diziyi hasretle bekleyen bir izleyici grubu var.

Aşk 101 dizisini sevenler hazır olun, Mert Yazıcıoğlu'ndan Aşk 102 mesajı! 10

Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum bırakan hayranlar, “Çok güzelsiniz, geliyor gelmekte olan, en güzel tayfa” gibi yorumlar bıraktı.

Aşk 102 dizisinin heyecanı izleyicileri bu pozlar sonrasında yeniden meraklandırdı.

Aşk 101 dizisini sevenler hazır olun, Mert Yazıcıoğlu'ndan Aşk 102 mesajı! 11