Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi ile birlikte Eda Ece’nin büyük değişimi!..

Yasak Elma dizisi ile birlikte Eda Ece’nin büyük değişimi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 5 sezondur Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı  ‘Yıldız’ karakteri ile beğeni toplayan Eda Ece aynı zamanda yine Fox TV’de yeni yayınlanmaya başlayan ‘Maske Kimsin Sen?’ programında da jüri koltuğunda oturuyor.

Yasak Elma dizisinde ‘Yıldız’ karakteriyle izleyiciye her pazartesi akşamı eğlenceli anlar yaşatan Eda Ece, Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programında da, kıyafetleri, saçı ve makyajı ile adından söz ettiriyor.

Oyuncu programda kostümlerinin yanı sıra yorumlarıyla da beğeni topluyor. Sarı saçları ve renkli gözleri ile ekranların en dikkat çeken oyuncularından olan Eda Ece’nin instagram hesabından yaptığı son paylaşımı ise  hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Yasak Elma dizisi ile birlikte Eda Ece'nin büyük değişimi!.. 7

Instagram hesabından 4-5 yıl öncesine ait bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu fotoğrafın altına; 4-5 sene önce. Yasak Elma daha yok sanırım. Vay be zaman ne hızlı geçiyor:) Annemin doğurduğu buydu, sonra olanlar dizilerde oldu” notunu düştü. 

Paylaştığı fotoğrafta o günden bu zamana Eda Ece’nin değişimi dikkat çekerken, hayranları fotoğrafın altına pek çok yorumda bulundular.

Bazı takipçileri oyuncuya koyu saç rengini daha çok yakıştırırken, bazı takipçileri ise, ‘Biz seni her halinle seviyoruz, senin kalbinin güzelliği yeter!’ şeklinde yorum yaptılar.