Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır’da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu!

Aşk Ağlatır’da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV ekranlarında Eylül ayında izleyicilerle buluşacak olan Aşk Ağlatır dizisi, kadına şiddet sahneleriyle bir hayli konuşturacak.

Dizinin ilk fragmanındaki görüntüler kadına şiddet ve töre üzerinden izleyicinin kalbine girmeye çalışacak bir yapımı işaret ediyor.

Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizide dikkat çeken diğer nokta ise bu ikilinin uyumu…

Genç ve gelecek vaat eden iki ismin buluşması izleyicilerin dikkatini çekti.

Aşk Ağlatır dizisinin fragmanının yayınlanmasından sonra sosyal medyada bu ikili ile ilgili çok sayıda mesaj atıldı.

Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 13

Hafsanur Sancaktutan’ın enerjisi ve izleyicinin gözüne hoş gelen hali, yeni sezonun en çok konuşulacak isimlerinden birisi olabileceğini gösteriyor.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan’ın uyumlu birlikteliği Aşk Ağlatır için büyük itici güç olacak. Bunu ilk fragmandan sonraki sosyal medya yansımalarında görebilirsiniz.

Gülperi dizisinde Fidan karakterine hayat veren Sancaktutan, geçtiğimiz sezon yan karakterdi. Ancak şimdi başrol oyuncusu… Eline müthiş bir fırsat geçin Sancaktutan bunu iyi şekilde değerlendirir ise gelecekte adını çok yükseklere yazdırabilir. Bu noktada sosyal medyadan güçlü bir destek bulacağını da aşağıdaki mesajdan anlayabilirsiniz.

Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 14

Aşk Ağlatır dizisinin fragmanları sosyal medyada milyonun üzerinde izlenme elde etti. İlk eleştiri kadına şiddet konusunun yeniden reyting malzemesi yapılması noktasındaydı. Sosyal medyada bu konuda ciddi bir hassasiyet var ve kadına şiddet içeren diziler hemen tepki görebiliyor.

Videodan dizinin ilk fragmanını izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz dizisine de kadına şiddet noktasında uzun süre eleştiriler olmuş, ancak bu durum dizinin yükselişinin de önemli sebeplerinden birisi konumuna gelmişti.Aşk Ağlatır da açılan bu yoldan ilerlerse şaşırmamak lazım.

Ancak bu diziden Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan için büyük bir başarı hikayesi çıkar ise şaşırmamak lazım.

Sosyal medyaya düşen aşağıdaki yorumlar, uyumlu bir ikilinin izleyicide hemen karşılık bulduğunu da anlatıyor.

İki genç oyuncu için müthiş bir fırsat ayaklarına gelmiş durumda.

Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 15 Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 16 Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 17 Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 18 Aşk Ağlatır'da Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş ateş gibi bir dizi çifti oldu! 19