Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk filmi çekmek isteyen usta oyuncu Halil Ergün hangi ünlü isimle rol almak istediğini açıkladı!..

Aşk filmi çekmek isteyen usta oyuncu Halil Ergün hangi ünlü isimle rol almak istediğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarında pek çok unutulmaz dizide rol alan usta oyuncu Halil Ergün Sabah Gazetesi Günaydın Eki’nden Tuba Kalçık’ın sorularını yanıtladı.

Röportajda samimi açıklamalarda bulunan oyuncu uzun süredir neden ekranlarda olmadığını şu sözlerle açıkladı; “10  yıl aralıksız dizi çektim. Yorgun sayılırım. O kadar güzel çalışmalarda yer aldım ki, hâlâ tekrarları yayınlanıyor. Mesela ‘Yaprak Dökümü’, 5.5 yıl devam etti. Halkımız çok sevdi, her kesime ulaştı. Ama bir gün ‘Hayır’ diyemeyeceğim bir senaryo gelirse neden oynamayayım…”

Halil Ergün yeni sinema filmi Dedemin Gözyaşları ile ilgili de şunları söyledi; ” Keyif alarak çalıştım, çok güzel bir ekip olduk. Senaryosundan çok etkilendim. Bir dede ile torununun ilişkisini anlatıyor. Karısını, oğlunu ve gelinini kaybetmiş bir adamın hayatta tek varlığı olan torunu ile yaşadığı çarpıcı bir hikaye. Tam bir melodram.

Aşk filmi çekmek isteyen usta oyuncu Halil Ergün hangi ünlü isimle rol almak istediğini açıkladı!.. 74

Senarist ve yönetmen İhsan Taş, dedenin, lösemi hastası olan torunu ile verdiği yaşam mücadelesini beyaz perdeye çok güzel aktardı. Bu filmi kabul etmemin de asıl nedeni lösemili çocukların yaşadıklarına dikkat çekmekti. Kadın ve çocuk hakları konusunda çok hassasım. Benim için onların hakları için mücadele vermek çok önemli. Film bu açıdan sosyal sorumluluk taşıyan bir proje oldu.

Aşkın en güzelini orta yaştakiler yaşıyor diyen oyuncu bir aşk filmi çekmek istediğini söyleyerek, “Yeni bir projem olabilir, üzerinde çalışıyoruz. Bir aşk hikayesini anlatıyor. Bakıyorum şimdi projelerde hep gençlerin aşkı anlatılıyor. Halbuki orta yaştakiler aşkın en güzel halini yaşıyor.

O yaş grubundaki bir çiftin aşk hikayesini anlatan bir proje var gündemde. İhsan Taş şu anda senaryosunun üzerine çalışıyor. Bitince dilerim Türkan Şoray da beğenir de birlikte oynarız” dedi.