Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin fırtınalar estiren dizisi Yargı’da yeni bir aşk mı doğuyor! Şimdi herkes bunu bekliyor!

Kanal D’nin fırtınalar estiren dizisi Yargı’da yeni bir aşk mı doğuyor! Şimdi herkes bunu bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 17. bölümüyle ekrana gelen Yargı’da Engin’in katilinin bulunması konusunda heyecan doruğa ulaştı. Herkesin aklında katilin kim olduğu sorusu var. Ancak izleyicilerin aklında soru işareti yaratan bir konu daha var. O da dizide yeni bir aşk doğup doğmadığı.

Kanal D’de her pazar akşamı ekrana gelen ve TRT1’in en başarılı dizilerinden Teşkilat’ın en azılı rakibi olan Yargı dizisinde ipler iyice gerildi. Engin’in katilinin kim olduğuna adım adım yaklaşılırken Ceylin de özgürlüğünü doğru hızlı adımlar atmaya başladı.

Dizinin her karakteri birbirinden hırslı ve entrikacı. Ancak en sevilen karakterlerinden biri de Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı savcı Pars Seçkin. Her daim adaletin yanında olması ve durumlara verdiği kimi zaman komik tepkilerle izleyicilerin kalbini kazanan Pars’ın hayatı görünüşe göre değişmek üzere.

Kanal D’nin fırtınalar estiren dizisi Yargı’da yeni bir aşk mı doğuyor! Şimdi herkes bunu bekliyor! 7

Pars’ın hayatını değiştirecek insan, Engin’in teyzesi, Nergis Öztürk tarafından canlandırılan avukat Seda gibi görünüyor. Yargı’nın pazar akşamı yayınlanan son bölümünde Seda, Pars’a onunla ilgilendiğini resmen kendi ağzıyla söylüyor. Şuh hareketleriyle de onu baştan çıkarmaya çalışıyor.

Pars, her ne kadar kardeşi Neva’nın durumu sebebiyle Seda’nın ilgisinin üzerinde durmuyor gibi görünse de bu kısacık sahne önümüzdeki bölümlerde Seda ve Pars arasında bir yakınlaşma olabileceğinin işareti.

Nitekim izleyici de bu ayrıntıyı kaçırmadı. Pars’ı zaten çok seven, Seda’nın da aslında çok kötü bir insan olmadığını anlayan izleyicinin ikilinin bir araya gelmesini ve dizide yeni bir aşkın başlamasını istiyor. İzleyiciler bu isteklerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da dile getirdiler.

Dolayısıyla görünüşe göre Yargı’da Ilgaz ve Ceylin’in büyüleyici aşkına bir rakip gelecek gibi görünüyor.