Ana sayfa Sosyal Medya Aşk-ı Memnu filminde Behlül’ü ve Matmazel’i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler…

Aşk-ı Memnu filminde Behlül’ü ve Matmazel’i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlandığında büyük reyting rekorlarına imza atmıştı Aşk-ı Memnu dizisi. Aradan geçen 13 yıla karşın dizinin tekrarları bile hiç beklenmeyen izlenme oranlarına ulaşırken, sosyal medyayı da her sezon sonunda Bihter’in ölüm sahnesiyle yıktı geçti adeta!

Adına kampanyalar düzenlenen, hastag’ler açılan, sosyal medyada günlerce konuşulan o meşhur final sahnesine yine binlerce yorum yağdı, yıllar sonra aynı etkiyle tekrar tekrar izlenmeye devam etti. Bihter rolünde Beren Saat ve Behlül rolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı dizinin film versiyonunun çekileceği gündeme geldiğinde, herkesin aklında bu iki karakteri kimin oynayacağı ya da oynaması gerektiği soruları oluştu.

Aşk-ı Memnu filminde Behlül'ü ve Matmazel'i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler... 11

Sosyal medyadan pek çok ünlü isim partner olarak dile getirildi, konuşuldu. Bihter’i Farah Zeynep Abdullah’ın oynayacağı ortaya çıktıktan sonra, Behlül’ü kimin oynayacağı da ayrıca merak konusu olmuştu! TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu soruların yanıtını verdi ilk kez!

Aşk-ı Memnu filminde Behlül'ü ve Matmazel'i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler... 12

Koloğlu, yeni nesil olarak adlandırdığı Aşk-ı Memnu’nun yenilenmiş versiyonunda kendisine gelen bilgiler ışığında büyük olasılıkla Behlül’ü Boran Kuzum’un oynayacağını ifade etmekte. Boran Kuzum ve Farah Zeynep Abdullah partnerliği, şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı!

Yıllardır izlenen ve artık herkesin hafızasına Bihter ve Behlül olarak kazınan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ partnerliğinden sonra, pek çok izleyicinin Boran Kuzum ve Farah Zeynep Abdullah partnerliğine mesafeli durduğu görülmekte! Ancak tabii filmle birlikte tüm bu önyargılar da değişebilir!

Aşk-ı Memnu filminde Behlül'ü ve Matmazel'i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler... 13

Bu arada Sina Koloğlu, hikayenin öne çıkan karakterlerinden birisi olan Matmazel’i de başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her projede adından söz ettiren Ebru Özkan Saban’ın oynayacağını da belirtiyor. Hatırlanacağı üzere Kanal D’deki Aşk-ı Memnu dizisinde bu rolü, usta oyuncu Zerrin Tekindor üstleniyordu. Bu kez Ebru Özkan’ı, hikayenin kilit isimlerinden birisi olan Matmazel rolüyle izleyeceğiz.

Aşk-ı Memnu filminde Behlül'ü ve Matmazel'i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler... 14

Daha önce Aşk-ı Memnu’nun film versiyonunda, yine hikayenin çok dikkat çeken rollerinden ve Nebahat Çehre’nin oynadığı Firdevs rolünü Hande Ataizi’nin oynayacağı gündeme gelmişti. Hazal Kaya’nın canlandırdığı Nihal’i son dönemin genç kuşak başarılı isimlerinden Helin Kandemir’in canlandıracağı da konuşuluyor.

Aşk-ı Memnu filminde Behlül'ü ve Matmazel'i kimin oynayacağı da ortaya çıktı! İşte o isimler... 15

Timur Savcı ve Cemal Okan Ortaklığında kurulan TAFF Pictures’ın yapımını üstlendiği Aşk-ı Memnu filminin oyuncu kadrosunun netleşmesi bekleniyor. Kadro tamamlandıktan sonra da çekimlerine geçilecek olan film için heyecan da büyük. İzleyicinin önünde, yıllardır her tekrarıyla hala konuşulan bir dizi olarak duran ve hatıralarda keskin bir iz bırakan Aşk-ı Memnu dizisinden sonra filmi de ayrı bir heyecan yaşatacak.

Yeni versiyonu, yeni isimler ve yepyeni ayrıntılarla çekilecek olan Aşk-ı Memnu filmi için meraklı bekleyiş, özellikle Bihter ve Behlül karakterlerinin ortaya çıkmasından sonra başladı…